Cześć!
U nas dzisiaj trochę marudzenia i już sama nie wiem czy to żeby czy taki mały ma dzień czy pogoda.
Czyżby mój pokarm już mu nie starczał, że domaga się jedzonka w nocy jak kiedyś?
Tym się nie martw-Twój pokarm mu na pewno starczy.U nas też tak było (pobudka ok.3 potem o 6 a w dzień też jadł częściej i więcej) ale teraz wszystko wróciło do normy i śpi 19-6. Moim zdaniem to związane jest ze skokiem rozwojowym.
A co do kaszki, z lovi jest taka fajna butelka do kaszek z łyżeczką na końcu, widziałyście? Chyba zakupię takową
Tak, widziałam i nie kupuję. Mateuszek świetnie zjada z łyżeczki-mamy takie z długą rączką z rossmana. Butelkę lovi mam ze smoczkiem i jest taka sobie jak mały mocno zassie to się potrafi odkształcić.
dzisiaj szczepienie
Murchinson nie mam pojęcia ile soku powinien maluch wypić,ale jakiego soku?w ogóle owocowego?jak nie zapomnę to pediatrę zapytam dzisiaj
My też, na 16.30. właśnie dlatego Was pytałam bo ja jak pójdę do lekarza to zawsze zapomnę zapytać. Już mówiłam D o co mamy spytać-może on będzie więcej pamiętał. Znalazłam informację że ok.50-100g soku (ogólnie).
Aniu, Twoje królewny wyglądają bosko, a Milenka ma przepiękny uśmiech.
Ja najbardziej lubię w takich maluchach lubię to, że jak się śmieją to uśmiech widać też w oczach
że wydłuża sobie nocne spanie i mamie daje odpocząć
Emilia, zgadzam się z Anią-Marcel się przyzwyczai i później będzie chodził.
Ocho, kupa idzie, zmykam myć śmierdziuszka.