Wlasnie Ewelcia-czemu robiliscie te badania??
Oksana jest niezla klucha

takiego klocusia na rekach nosic to pewnie czuc

Polka sie taka wielka urodzila, a teraz jej sie tak ladnie wyrownalo i mysle, ze wazy kolo 7 kilo
brava dla Roksanki za zeba

owszem Polka ma juz dwa i to calkiem spore, czesto jak robi min ki to widac je tak smieszne, jak krolik wyglada
Pola je tylko kaszke i lubi nawet, cieszy sie bardzo jak widzi, ze z miseczka ide do niej, ale sloiki wszystkie sa fuj

w sumie to sie nie dziwie, ziemniaka z cukinia wystarczy powachac, zeby odruchu wymiotnego dostac

Gabriel tez sloikow nie chcial jesc, musialam mu gotowac
Pola jak bardzo placze w wozku, bo niestety nie przepada za wozkiem
to tez ja klade na brzuchu, tylko, ze buzia do mnie, bo nie da sie u nas chyba tak budy podniesc i nic by nie widziala

tylko mnie to wlasnie troche przeraza, bo ona jest taka sprytna i ruchliwa, a potrafi sie zlapac za brzeg gondoli i sie ciagnie ostro...
U nas dzisiaj zimno bardzo bylo

jesien normalnie... jak po Gabriela przed poludniem szlam do przedszkola to na termometrze bylo 12 stopni
tabogucka, ja na poczatku mialam taki zapal zeby schudnac i cos robic ze soba, a teraz nie mam sily, plecy mnie bola-nie chce mi sie cwiczyc i do diety nie mam cierpliwosci, bo nie mam czasu, zeby sobie wybierac co sobie zjem, lapie cos w reke i lece dalej...
A co do pisowni to swieta prawda, ze komputer otepia, ja nigdy bledow nie robilam, mialam w reku taki automat do sprawdzania pisowni... a na kopmuterze same byki, zwlaszcza teraz jak mam niemiecka klawiature-i tak mam wszystko prawie na czerwono podkreslone wiec nie wiem czy to brak polskiego znaku czy blad ortograficzny..