jak ja wejdę do wanny, to też godzina murowana Krzysiu właśnie czwarty raz idzie spać, mąż go kładzie.muszę się wylegiwać nawet godzinę jak się da
Mateuszek właśnie się obrócił z pleców na brzuszek
najlepsze rozwiązaniejak zmienimy mieszkanie będziemy musieli mieć i wannę, i brodzik.
następna zdolniachami mała dzisiaj tak ze 2 razy się obkręciła
ciekawe jakąwłaśnie wstała i niespodziankę robi
my wlasnie tak mamy, uwielbiam polezec w wannie, chociaz ostatnio wieczorami padam i nawet kapac mi sie za dlugo nie chceMurchinson napisał/a:
jak zmienimy mieszkanie będziemy musieli mieć i wannę, i brodzik.
najlepsze rozwiązanie
a mój mi właśnie oznajmił, że w sobotę wieczorem idzie do mojego kuzyna jakąś walkę oglądać Muszę sobie jakąś koleżankę na wieczór zaprosićbo P wyjezdza na weekend na szkolenie do Kolobrzegu
pewnie Kliczko i Adamkaa mój mi właśnie oznajmił, że w sobotę wieczorem idzie do mojego kuzyna jakąś walkę oglądać
jakie ceny,ja to kupuję teraz tylko używane ciuszki,już nie pamiętam kiedy coś nowego kupiłam oprócz butów oczywiście i bieliznyJa dziś wpadłam do kilku sklepów z ciuszkami dziecięcymi, w jednym widziałam fajne sweterki i kurteczki...ale ceny mnie odstraszyły. Sweterek rozmiar 68 kosztował 69zł kurtka taka wtaróweczką 75zł czy to nie lekka przesada, że ciuszki dziecięce są takie drogie?
z mamą się nie dyskutuje
dobrze,że chociaż u mamy sobie posiedzisza jutro mama po nas przyjezdza, bo P wyjezdza na weekend na szkolenie do Kolobrzegu
U nas za każdym razem przy soczku tak jest i muszę mu pokazać pustą butelkę to wtedy trochę się uspokaja.Dziś pił bobofrut marchew-jabłko-dyniaDałam dzisiaj Krzysiowi soczek marchwiowy pół na pół z wodą, bo nic nie chce pić oprócz mleka, no i wypił 60ml tego mixu, a jak się skończyło, to straszny lament był
A mój kończy butelkę i spać nocnie idzieMilena właśnie znowu zasnęłaKrzysiu właśnie czwarty raz idzie spać,
Bo wszystko widzi. My w spacerówkę przesiądziemy się chyba za jakiś miesiąc może dwa (taką mam nadzieję). Na pewno zimy nie przejeździmy w gondoli.Tosia od dzis jezdzi w spacerowce, bardzo jej sie podoba
Koroneczka ja byłam w tuptupie przed wyjazdem-kurtka wiatrówka roz.68 bez kaptura, bez ściągaczy, nic nadzwyczajnego cena (po przecenie 30%) 89,99zł. Wyśmiałam ich i wyszłam. Zobacz na allegro. Teraz w c&a z kartę ikea jest przecena 20% w każdy poniedziałek września.ale ceny mnie odstraszyły. Sweterek rozmiar 68 kosztował 69zł kurtka taka wtaróweczką 75zł czy to nie lekka przesada, że ciuszki dziecięce są takie drogie?
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości