Dzien doberek
uff, poprasowalam juz czesc ciuszkow Alanka, bo nic nie mam jeszcze poprasowanego, a zostalo tylko 32 dni
a ja w rosole, mam wrazenie, ze polowy rzeczy nie mam, Wy tez tak macie????
druga czesc poprasuje po wieczor, bo musze przerwe zrobic, plecy juz bola.
Jutro mam wizyte, wlasnie luknelam, a okazalo sie, ze dopiero na 17 i doznalam szoku, bo moj P. jutro do Polski jedzie, a ja nie mialabym co zrobic z malym, a pewnie nie chcialby siedziec ze mna tak dlugo, bo jutro tez KTG a to troche trwa wiec zadzwonilam, powiedzialam co i jak noi prosze, jutro na 11 mam przyjsc
akurat maly w przedszkolu jeszcze wiec dam rade.
marcz kochana gratulacje
Wracaj do zdrowka i do nas oczywiscie
izabella, Twoj gin nie robi Ci KTG????
Ja mam co wizyte czyli teraz co dwa tygodnie od 32 tygodnia ciazy, najpierw robi mi KTG, pozniej mnie bada i USG
inia, sliczny synus i chyba podobny do Twojego meza co???
kwiatunio, ja tez mam jutro wizyte
wspolczuje Ci tej opuchlizny bo wiem co to znaczy, ja w pierwszej ciazy wygladalam strasznie, taka spuchnieta bylam, w tej jest lepiej, bo nie puchne, ale nogi mi dzis spuchly, tzn lewa jest gorsza ale to normalne, bo zawsze tak jest. Obys juz niedlugo urodzila
Co do poruszania sie mojego synka w brzuchu to nie jest juz dla mnie przyjmne, ale bolesne i to bardzo, nie wiem co on tam wyrabia, ale czasami mam juz tego dosc przez bol jaki mi sprawia, a jest aktywny dzien i noc
SANDRUSIA, teraz Twoja kolej, dawaj dawaj, nie ociagaj sie kochana
Karolina1980 gratulacje corci, zagladaj kiedy bedziesz mogla, kazdy potrzebuje czasu na zorganizowanie wszystkiego, trzymaj sie cieplo
Mialam cos napisac i juz nie wiem co