Uploaded with
ImageShack.us
póki co jedno ze szpitala kilka godzin po porodzie, czas mi przez palce ucieka i nie mam kiedy powrzucać więcej ale myslę że z każdym dniem ogarnę się bardziej i wrzuce wiecej zdjeć.
kwiatunio powodzenia w szpitalu, i nie przejmuj się, bo już ciąża donoszona więc możesz śmiało rodzić już dzic:)
Pati a widzisz już jest dobrze z małym i chce do przedszkolka, zawsze to kwestia czasu jest
izabela kurde ale chamstwo że was okradli, jak nie urok to rozwolnienie jak to mówią, a policja no niestety tak działa, nam kiedyś całe auto spod bloku zaiwanili i policja nic w sumie nie zrobiła, zgłoszenie przyjęli i tyle.
Kocura Bura, no cieżko się wdrożyć w życie w 4 co? Ja się staram jak moge, ale mała czasem ma dziwne zachowania, że chce jakby specjalnie malego obudzić, wkłada mu palce w policzki jakby sprawdzała czy to żyje czy to lalka, ale wczoraj np. przyszła i cycy mi całowała bo widziała że mam małą rankę i móiw "masz kuku" i cycy całuje heh, ogólnie i tak dzielnie znosi wszystko, troszkę foszki ma, no ale dla niej to też ogromna zmiana, ale widac że kocha małego i chciałaby jak najlepiej, pieluszki mi przynosi sama jak go przewijam, a nie daj boszeee bym ja wziłęa do śmieci to płacz bo to ona przeciez pomaga.
inia ale Twój Piotruś słodziak, na zdjeciu w opisie taki fajniutki, a i nosek chyba po tobie ma co???
SANDRUSIA kurde przysiady rób, seks seksem też ale jakoś u ciebie się długo rozwija, a wtedy co powiedzieli w szpitalu, że to wody ci się sączą czy nie??? Powodzenia
szkieletorek nie wiem czy już pisąłam, ale kurde masz maluni brzuszek serio, na ostatnim zdjeciu z wesela, taka piłeczka, jakbys się najadła i tyle. No i mam nadzieję, że podopieczna zrozumie że przecież nie zostawiasz jej bo chcesz tylko bo musisz.
Jak kogoś ominęłam bardzo przepraszam, nie specjalnie, och
izuś Ty się biedna masz z tymi długami innych ludzi, co za bank o co się czepia znów? Mam nadzieję, że szybko się wyjaśni i dadzą ci spokój.
A pisałyście coś jakiś czas temu o witaminie D i K, moje dzieci K dostały w zastrzyku zaraz po porodzie wiec była to jednorazowa dawka, a D się tutaj nie podaje, choć tym razem siostra mi podesłąła, czytam o tym i chyba jednak nie będę podawać.
Reszty serio nie pamietam:(
Buziaczki i powodzenia tym na mecie:)
[ Dodano: 16-09-2011, 14:20 ]
Uploaded with
ImageShack.us
i jeszcze pierwsze zdjecie Dorianka:)