NowaSejana, Hania miała ciemiączko 3x2 i zrosło się dopiero w wieku 2,5 lat
mała ma 3 drzemkę bo tatuś jak przyszedł z pracy to ją obudził
z tego co czytałam wynika, że ciemiączko nie powinno zarosnąć przed 6 miesiącem życia, bo wtedy mózg nie ma odpowiednio dużo miejsca i może dojść do zniekształceń głowy i twarzydlaczego?
skoro małe ciemiączko to i szybciej zarośnie no ale jak chcesz to idź do lekarza i się upewnij
jest u nas w przychodni taka fajna pediatra, ale jest bardzo rzadko, bo większość czasu spędza w szpitalu na noworodkach, będę próbowała się do niej po niedzieli dostać.Idź do innego lekarza.
Wiesz, Mateusz też tak czasami je. Potrafi tak jak wczoraj mieć wilczy apetyt, ale za 2 dni to jak jednorazowo zje 100 to sukces.ogólnie dzisiaj bardzo mało zjadł.
Prawidłowo. Na pewno wszystko jest dobrze.nie biorę innej opcji pod uwagę
ooo, superUmówiłam się z koleżanką, że jedziemy dzisiaj na targi dziecięce do Łodzi.
u mnie nie lepieju nas w nocy powtorka z wczoraj, nie dosc ze dni ostatnio kiepskie, to jeszcze te nocki, ehhhh
padam, glowa mi peka
rozwijała się prawidłowo,ale około 2 lat lekarka wysłała nas na usg przezciemiączkowe i konsultację z neurologiem,okazało się wszystko ok,dostaliśmy większą dawkę wit D i w ciagu pól roku się zrosłoi wg lekarzy bylo wszystko ok??
to lepiej to sprawdzićz tego co czytałam wynika, że ciemiączko nie powinno zarosnąć przed 6 miesiącem życia, bo wtedy mózg nie ma odpowiednio dużo miejsca i może dojść do zniekształceń głowy i twarzy
to tak jak Milena wczoraj,max po 140 ml jadła gdzie ostatnie 3 dni po 180 ml piła...ogólnie dzisiaj bardzo mało zjadł.
Umówiłam się z koleżanką, że jedziemy dzisiaj na targi dziecięce do Łodzi. Chłopaki zostają.
współczujęu nas w nocy powtorka z wczoraj, nie dosc ze dni ostatnio kiepskie, to jeszcze te nocki, ehhhh
padam, glowa mi peka
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość