Świetnie, że zrobili mu te testy

[ Dodano: 16-09-2011, 21:14 ]
tabogucka tak mi się jeszcze przypomniało
ja bym nie dawała Szymkowi pomarańczy

[ Dodano: 16-09-2011, 21:14 ]
dobra ja zmykam
mąż ściągnął grę angry birds i tak wciąga to, że

tez sie balam i pytalam health visitor...i ona powiedziala ze w tych dziecinnych sloiczkach jest tego tak mala ilosc ze marne szanse zeby mu zaszkodzilo...a to byl jogurcik z pomaranczkiem...i bardzo mu smakowalja bym nie dawała Szymkowi pomarańczy
raczej nie bo puki co jestesmy na utrzymaniu jego rodzicow ;/zachcialo mu sie studiowac we wroclawiu pracowal ale prawie wszystko szlo na oplacenie mieszkaniaa Wy nie mozecie wynajac wlasnego katka ???to przez gabinet K???bo wy go na podworku u tesciow budujecie...???i czujecei sie zobowiazani zostac??? a moze za jakis czas jak po otwarciu gabinetu staniecie na nogi to uda sie wam wyprowdzic od tesciow???
to powodzenia ja mam wszystko za soba na szczesciehej ja przelotem na chwilę, bo szał egzaminów poprawkowych - nie mam weny ale cóż.... Zachciało mi się takiej uczelni to trzeba brnąć...
no oby obyjak nie kupisz bez recepty to idź do pediatry bądź rodzinnego i tez Ci wypisze. Oby Wam to mleczko pomogło.
oj to dobrze ze juz taka zmiana....jak mu wczoraj nie dalam kukurydzy to zrobił tylko 2 kupy bo tak jest ich 5 ,mysle ze cos tu jest na rzeczy a mleko nan odstawie jak pepti kupie
ja nie wiem długo nie miał mierzonejA wasze szkaby jakie mają obwody główki??????????????????????
superA i dzis mój maz przyjezdza na 2 tygodnie do domku
a równo zakłądasz pieluchę????próbowałaś innej firmy????zmienilismy rozmiar z 3 na 4 i dalej kupa bokiem wychodzi![]()
![]()
w miare mozliwosci krecenia sie malego ...rownoa równo zakłądasz pieluchę????próbowałaś innej firmy????
kochane ja się żegnam na tydzień jade do rodziców papap
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość