miałam pierwszą dobę a później jak mi ściągneli nie byłam wstanie wstać do wcasiab - a czemu basen? Nie mialas cewnika zalozonego?
- jeju,tylko nie pisz,ze u nas lezalas,bo bede plakacmiałam oszczykiwaną rane antybiotykiem
- ja to samo,a wczoraj obudzilam sie pare minut przed polnoca i poczulam okropna zgage,tak mnie palilo,ze masakra - usiadlam na lozku i poczulam jak mi podchodzi do gardla i ledwo dobieglam do lazienki,takiego pawia puscilam,ze masakra - nawet nosem mi poszloja dzis masakra z mdlosciami,
ja rodziłam w Sławnie a Franka po 30 min zabrali mi do Koszalina na Chałbińskiego na OIOM w Slawnie mialam super opieke tylko ja sie żle czułam a jak wyszłam na 3 dobę jeżdziłam do Franka przez tydzień codziennie nie było dla mnie pokoju w /koszalinie a po tygodniu Franuś był na patologi noworodka to już miałam pokój i byłam z nim ale to był najgorszy oddział na jakim kiedykolwiek byłam rano przychodziła pielegniarka tylko dać /frankiemu leki i wieczorem i tyle kogoś widziałam żeby coś cieplego zjesc musiałam iść 3 budynki dalej na stołówkę (zima , rana po cc paprająca sie ) i poszłam tylko raz Frankiego musiałam samego w tym pokoju zostawić a nie wono mi było chodzić po korytarzu bo tam kilka pokoi wczesniej był oddział chorych dzieciasiab napisał/a:
miałam oszczykiwaną rane antybiotykiem
- jeju,tylko nie pisz,ze u nas lezalas,bo bede plakac Co za ludzie w tych szpitalach pracuja
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość