a ja nie wiem czy ten Zus bedzie za pare lat tak funkcjonował jak teraz?No tak w takiej sytuacji jest to dobre ale do emerytury to będzie kicha.
czy nasz rząd nie wymyśli czegoś "lepszego" (dla nich oczywiscie)
co z tego ze składki wyzsze to emerytura niby powinna być wyzsza
moja teściowa cąłe zycie pracowała ciężko a emerytury nie dożyła, teraz Natalia dostaje po niej 75 czy tam 80 procent a wcale nie wiele, teściowa na dzień dzisiejszy miałaby 1000zł emerytury no płakać sie chce nad takimi składkami
ja za to wcale emerytury mieć nie bede chyba jeszcze roku nie przepracowałam, a kiedy zaczne? jeszcze studia dokończyc musze
[ Dodano: 21-09-2011, 15:15 ]
Sandrusia wózek fajny, no ale Hubercik jeszcze malutki to ci sie wżóek podwójny na pewno przyda
ja sie zastanawiałam nad podwójnym ale Maja już starsza, dwa wózki mamy gondolkę ze spacerówką i spacerówkę po Majce, na wiosne juz na pewno w niej jeździc nie bedzie,
już teraz biore ja czesto bez wózka, zime przejeździmy w sankach albo dwoma wózkami
Przemek pracuje w takich godzinach ze śmiało po jego pracy wyjsć mozemy nawet zimą po zakupy czy coś a jak bede szła coś załatwić to maluszka wezme w gondolce a Majkę za ręke albo zostanie u koleżanki mam też pomysł zeby kupić taką jakby deskorolkę co sie montuje do osi wóżka i tam stac moze dziecko