tyle że te 400zł nie każdemu i tak się należyjakby wychowawczy płacili tyle co macierzyńskiego anie marne 400 zł i

no wczoraj miał sporo wrażeń, ale normalnie nie, a od kilku dni już tak niespokojnie śpi, szczególnie w nocymoże za dużo wrażeń ma

też prawdatyle że te 400zł nie każdemu i tak się należy![]()
Milena też czasem w nocy się wierci albo zapłacze,ale to pewnie normalne jesta od kilku dni już tak niespokojnie śpi, szczególnie w nocy![]()
Jeszcze trochę (lekko ćmi) ale spijam druga kawęgłowa już nie boli?
Nie mam nic przeciwko temu.i macierzyński powinien trwać 12 miesięcy![]()
Niestety, a dodatkowo pod uwagę brany jest dochód osiągnięty w roku poprzedzającym narodzinami dziecka a nie aktualna sytuacjatyle że te 400zł nie każdemu i tak się należy![]()
To normalne, bo zaczyna mieć sny.ale w między czasie strasznie się kręcił i popłakiwał, nie wiem czemu on tak niespokojnie śpi ostatnio
Nie dziwię się, Twoja na pewno smaczniejsza niż papka ze słoiczka. Ja jutro mam zamiar zrobić małemu sama-zobaczymy czy będzie chciał w ogóle jeść.Milenka pospała do 13 sobie,zjadła mleczko a teraz jej dałam pół słoiczka zupki którą sama jej zrobiłam i zjadła z lepszym smakiem niż słoiczkową
pomoże ci ta kawa?Jeszcze trochę (lekko ćmi) ale spijam druga kawę![]()
może twoja mu zasmakujeNie dziwię się, Twoja na pewno smaczniejsza niż papka ze słoiczka. Ja jutro mam zamiar zrobić małemu sama-zobaczymy czy będzie chciał w ogóle jeść.
Mam taką nadzieję, już jest lepiej. Ja tak mam jak się nie wyśpię. Zaraz będzie D więc jakby co to on się małym zajmie a ja najwyżej pośpię.pomoże ci ta kawa?
Oby zasmakowałamoże twoja mu zasmakuje![]()
ja zrobiłam z marchewki,ziemniaka,pietruszki (natka i korzeń) i masełko![]()
a jutro zrobię jej puree ziemniaczane z koperkiem
okMniam, to zrób więcej dla mnie![]()
no wiadomo, że maminy wyrób smaczniejszyteraz jej dałam pół słoiczka zupki którą sama jej zrobiłam i zjadła z lepszym smakiem niż słoiczkową
no tak, to już jest zupełnie poroniony pomysłNiestety, a dodatkowo pod uwagę brany jest dochód osiągnięty w roku poprzedzającym narodzinami dziecka a nie aktualna sytuacja
To ładnie się nadźwigałaś. Super, że z Krzysiem wszystko w porządku.Krzysiu usnął mi na spacerze chwilę przed 17, nie chciałam go budzić, więc wtargałam razem z wózkiem do góry, śpi nadal w wózku.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość