Pali w przełyku i niżej jak po 2 kielonach jeden za drugim Tylko po kielonach mija, a to niestety niechociaż ja zbytnio nie wiem chyba jak zgaga wygląda.
Nie miałam chyba nigdy w życiu tego.
zajde do apteki po test kupie może ze 2-3 jakby błednie pokazały, wolę miec pewnośc na pewnoheheh dziwne nie.Kurde może testy powinnyśmy zrobić.
to się ciesz Kochana jesli dziecko ma mieć duzo włosków przez zgage to moje to chyba mini gorylek będzie. Włochate jak ALFKurcze współczuje chociaż ja zbytnio nie wiem chyba jak zgaga wygląda.
Nie miałam chyba nigdy w życiu tego
Ociężała bo pewno pojadłaś jak smok hehehCzuje sie ociązała co prawda ale zeby to ciąza była?? jak myslicie ??
No to moja łysa będzie .Choć i tak wydaje mi się że będzie mały łysolek.jesli dziecko ma mieć duzo włosków przez zgage to moje to chyba mini gorylek będzie. Włochate jak ALF
ech, dziękujęizuś_85, poworotu sił zyczę. ja nawet spoko, mogę dzis rodzić
i w ten oto sposób mamy rozwiazanie, ja ogole Oliwke i przeslę Ci włosków, podoklejasz sobie w razie czegoNo to moja łysa będzie
no wlasnie mam ten sam problem, boje sie bardzo jego reakcji.Ja tez nie wiem jak to mojemu powiedzieć gdyby test wyszedł pozytywny. Nie planowaliśmy dzieci
a ja znów mam moc nie wiem skąd. dziwne to, spac mi się chce ale tak mam od dlugiego czasu.widać że mój organizm znów woła o odpoczynek dlatego dziś nie ide nigdzie daleko, tylko z Majką do piasku pod domem i na małe zakupy jak Przemek wróci
ja tez nie wierzeAle w ten zabobon nie wierze
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość