nic takiego nie załatwiałam , mój rehabilitant absolutnie mi odradził załatwianie czegokolwiek na ten temat bo powiedział , że będzie miała brzydko mówiąc napaprane w papierach i problemy w szkole z tego powodu ,nie posłałam jej do integracyjnego bo uważam , że sobie świetnie poradzi w zwykłym nie ma co dziecku wrzucać kłody pod nogi..Nikolka powiedz mi załatwiałaś Karoli jakieś orzeczenie o kształceniu specjalnym
bo u nas jest to wymagane do przedszkola integracyjnego ale znów nauczycielka córki mi mówi ze jak będzie miał to orzeczenie to utrudni mu start do szkoły masowej
wiec przedszkole będzie na 100% we wrześniu ale chyba nie integracyjne nie chce by na starcie miał problemy
no i dobra decyzja , nie ma za co dzięowac po to tu jesteśmy zeby sobie pomagać i doradzaćno bo widzisz każdy ma inne zdanie a ja chcę by miał jak najmniej dokumentów które mogą mu utrudnić start w szkole
przestudiowałam internet teraz twoja opinie utwierdziła mnie w tym ze labo normalne przedszkole jeśli się nie dostanie zostaje ze mną w domu do rozpoczęcia nauki w szkole
dzięki za pomoc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość