to tak jak ja, jak sie poloze to potem jestem taka nie do zycia, juz lepiej sie przemeczyc i isc szybciej spac niz wlasnie tak sie czuc, wspolczujechyba przez to sapnie zawesze jak spie w dzien czuje sie pozniej fatalnie
u mnie to samo, ale sie zmuszam, bo mam troche prasowania, a chce miec wszystko gotowa na wypadek niespodzianki, zeby P. mial wszystko w szafkachlen ze mnie jak niewiem czesto jestem zmeczona i nic nie robie
lec lec, smaka mi narobilas, a i tez czekam na ten serial, mam zamiar poprasowac troche przy nimlece zrobic ta salatke bo jeszcze nie zrobilam i zaraz na wspolnej
Nie no wiecie co należy się wam poleniuchować i czuć zmęczenie.Pati85, ja mam tak samo len ze mnie jak niewiem czesto jestem zmeczona i nic nie robie , a zazwyczaj to mam ADHD
heheh czyli nie tylko ja to oglądam . U nas w domu wszyscy to oglądają, mężczyźni też.Moj jak ma 2 zmiany to nie ogląda ale ja mu muszę streszczać.zaraz na wspolnej
ja nie ogladam niestety, a własciwie nie ma serialu który ogladam.heheh czyli nie tylko ja to oglądam .
fajny chłopaczek z niego jest, djecie w podpisie masz śliczneA Maćkowi faktycznie lepiej
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość