Dokladnie ostroznie z serem plesniowym, serami z niepasteryzowanego mleka i salami.
[ Dodano: 27-09-2011, 19:44 ]
A fete mozna kupic z pasteryzowanego mleka, a salami zamrozic Na min 3 godziny by zniszcxyc ewentualna listerie.
- a p tym nie slyszalamna temat sera feta
- o ja,nie wiedzialama salami zamrozic Na min 3 godziny by zniszcxyc ewentualna listerie.
nie dziwie się to jednak jest wielka ulgachyab wcześniej pidsałyście o znieczuleniu zewnątrzoponowym...???Też je miałam...za darmo..i nie wiem jak bez tego bym przeżyła poród
ja przytłam prawie 17 a po porodzie odrazu mi zeszło 12 kg ale zato reszta cięzko zchodziła a brzuch zostalja przytyałm z Dawidkiem 20 kilo i też po porodzie zeszło mi 10...
o jacie...no tak tylko jak leżec przy malutkim dziecku a mowił ci ile ma cm Twoja szyjka...bo 3-2 cm to norma. A twoj mały nie chodzi do przedszkola???a dziś po wizycie u ginekologa wyniki ok tylko po zbadaniu dowiedziałam się ze mam krótka szyjke
na pewno nie w tym wieku dzieci są wulkanami energi...ja sie też tym kiedyś martwiłam...a potem wyczytaam ze ADHD mozna dopiero wywnioskować w wieku szkolnymma chyba ADHD
ja też a jeszcze bardziej mnie wkurza jak sie pytają ile jeszcze na kiedy termin i stwierdzenie ludzi ojejku tak długo jeszcze a ja na to do cholery przecież ciąża trwa 9 miesięcya jesli chodzi o dotykanie brzucha to nienawidze tego
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość