u mnie to samo, ale po poprzedniej ciazy tez tak mialam do pol rokua i tak lecą garściami (dosłownie) mam łyse zakola i muszę ukrywać je grzywką masakra
jestem zatrudniona u znajomej, odkad zaszlam w ciaze, wiesz o co chodziA nie możesz wrócić do tej, którą masz?
w dodatku praca nie w moim zawodzie
a szukasz juz pracy?bo ja już powiedziałam do D, że jeśli szybko nie znajdę pracy to chyba zamkną mnie w wariatkowie.
heeh mi juz chyba niedaleko do tego, bije rekordy siedzenia w domu chcialabym z Tosia byc przez caly okres wychowawczego, ale wiem, ze nie dam rady, musze isc do ludzito chyba zamkną mnie w wariatkowie.
oo, racja, najlepiej jakis okres probnyMoże właśnie dzięki tej pracy szybciej założysz własną firmę, nigdy nic nie wiadomo Ewentualnie umów się że spróbujesz przez jakieś 3 miesiące, a potem zdecydujesz czy będziesz chciała dalej tam pracować czy nie. Przemyśl wszystko na spokojnie i jeśli możesz podać odpowiedź za kilka dni to ją to wtedy podejmij ostateczną decyzję.
A, zapomniałam Wam wczoraj napisać siostra mojego D zdecydowała się przelecieć do Polski 31.10 i pyta się mnie co ma przywieść małemu bo ma dwie walizki więc trochę miejsca będzie i to nie problem (to coś nowego aż mnie zatkało jak to usłyszałam). Tylko, że my już wszystko mamy.