Ja też witam z
Pobudka o 6,a w nocy kurcze Martynka robiła sobie jakieś przerwy w spaniu. Po jedzonku nie zasypiała od razu, tylko leżała, gadała i usypiała po jakimś czasie dopiero
tabogucka, z chęcią bym się podzieliła tą karpatką,bo wstyd się przyznać ale już nie ma połowy i wszystko sama zjadłam
patrycjaaa, myślę,że Blanka tęskniła za Tobą,bo Martynka teraz też zaczęła płakać jak ją zostawiam np. z moim tatą albo jak patrzy za mną i nagle znikam za drzwiami to też zaczyna płakać,a jak tylko ją wezmę na ręce to cisza
Zdrówka życzę
Ja jeszcze nie dawałam tej kaszki z glutenem ale chyba dziś spróbuje. Poprostu zrobie jedną porcję i jej dam, nie będę mieszała z niczym innym. Mam nadzieję,że jej posmakuje
magda1614, oby jak najszybciej Filipek wyrósł z tego i miał śliczne zdrowe oczka!!!
Super,że juz mniej ulewa!!
Gwona, współczuje bardzo

miejmy nadzieję,że to na ząbki i jak tylko wyjdą to Nadia da mamusi odpocząć
NowaSejana, daj znać po bilansie
aga216, może to faktycznie skok rozwojowy. Moja jak kiedyś miała to przez tydzień wisiała na cycu dosłownie co godzinę i w nocy też
Albo ząbki,bo mojej chyba teraz bardziej dokuczają jak rosną niż jak sie przebijały,bo ciągle trze po tych ząbkach ze złością i popłakuje przy tym
Dobrusia, wielkie

za 7 miesięcy Witusia!!!

Ale to zleciało