cześć
ja też niewyspana chodzę, w piątek wieczorem zaczęłam robić sobie paznokcie i tak mi zeszło, że skończyłam o 2 w nocy
Krzysia męczy zatkany nosek, więc stęka w nocy mnie budzi co chwilę, dzisiaj w nocy wybudziłam go i wyczyściłam mu nosek, żeby lepiej pospał.
Pogoda fatalna
mam nadzieję, że popołudniu nie będzie padać, bo chcemy iść zagłosować i zrobić sobie mały spacerek, bo od czwartku Krzysiu nie był na dworze
Co do naszego wyjazdu, to podliczyliśmy wszystko i wyszło na to, że budowa we Wrocławiu wyjdzie na minus
dlatego też mąż zrywa umowę, a to się wiąże z karą umowną, ale to i tak mniej niż jakby umowę dalej ciągnąć i tracić co miesiąc coraz więcej. Budowlańcy nie wyrabiają się i tym samym opóźniają prace elektryczne, a opóźnienia wiążą się ze stratami-są przestoje, a ludziom trzeba zapłacić, opłacić im mieszkanie itp... Nie wiadomo kiedy znajdzie się coś nowego, więc musimy zostawić sobie jakieś pieniądze, żeby mieć za co żyć
Emilia dla Antosi za 5 miesięcy
fajnie jak mama przyjedzie i pichci
my mamy na obiad lazanię od wczoraj z kolacji-znajomi byli u nas.
Ania i jak torcik, gotowy już? fajnie, że udało się butki wylicytować
brąz teraz modny
NOWA Krzysiu na piersi robił kupkę przy każdym karmieniu, jak przeszliśmy na modyfikowane, to zaczął robić 1-2 w ciągu dnia a później 1 co drugi dzień, teraz zaczął znowu częściej-przy każdym karmieniu jak kiedyś na piersi
Jak Liwia dostaje teraz nowe jedzonko, to musi sobie uregulować wszystko od nowa, jak brzuszek jej nie boli, to tydzień kupki może nie być, ale jak będzie się męczyć, to daj jej może pół czopka glicerynowego.
Koroneczka Maksio poprzestawiało się spanie przez tą wizytę. Fajnie, że w spacerówce mu się spodobało
Wiola współczuję tego płaczu
Krzysiu siedzi sobie grzecznie w bujaczku albo bawi się na macie, ale jak go od początku nie uczyłam noszenia. Próbowałaś przetrzymać ten płacz?
nie pamiętam co jeszcze miałam napisać