testosteron hahahaha, mąż chodzi wsciekły z braku seksu więc od słowa do słowa o pierdoły pożarliśmy się, a my jesteśmy powaleni jak się kłócimy to już się rozwodami straszymy niestety, tyle, że kiedyś w koncu do tego dojdzie bo jedno nie wyrobi.o masz a co poszlo jesli mozna zapytac
Dziś już potulny, nawet herbatke mi zrobił, Elize na dół wziął itp, ale ja jestem wredna sucz i jak już mi ktoś na odcisk nadepnie to długo moge być zła, nawet jak już nie pamietam na co - i wiem że to nie jest dobre, ale uparta ze mnie wariatka
dziś w ogóle małego rano położyłam obok siebie, za chwile wstała Elizka i do nas przybiegła i jaką miała radość że on w łóżku u nas, przyszła wskoczyła pod kołderkę i tuliła się do małego, całowała go w głowę, w raczki, po brzuszku masowała, jejuś jakie cudowne widoki az się popłakałam z radości:)
co do skomów tez nie jestem za ich stosowaniem, bo mi się utarło w głowie, że mój krzywy zgryz od tego jest, Eliza dostała smoka dopiero jak miała koliki i to już po 2 tygodniach męki i w wieku 1,5 roku odstawiliśmy smoka, a teraz chce go nauczyc tylko dla wygody swojej, wiem ze głupie, ale jednak jak kąpię małą wolałabym by młody nie musiałmpakać bo wtedy ja się denerwuję niepotrzebnie, eliza nie ma frajdy z kapania, a jeszcze czytanie książeczek (choc to czesto z małym na rękach robię) a tak mały cmoka i mam ciszę i moge bez nerwów wieczór spędzić z córką jak dotychczas. A i ona się nie złości, że odchodzę odniej znowu bo Dorian płacze. tyle, że też nie chce cały czas, wypluwa, nawet miny robi takie jakby mu się cofało czasem, no i w kształcietez coś jest, ja mam z tomme tippe smoka, on taki profilowany, a myslę by z aventa kupić bo ma taki kształt jak sutek i może wtedy się zassa pożadnie.