witam
dziękuję w imieniu Hani za życzonka
imprezka się wczoraj udała,ostatnie dzieci poszły do domku przed 20
Hania zadowolona z prezentów-dostała lalkę do układania fryzur z całym zestawem,paletę kosmetyków dla dzieci,kredki,blok i farbki,słodycze,no i chrzestna zabierze ją jutro albo w czwartek na przekłucie uszu bo Hania bardzo chce , jeszcze ma dostać lalkę co sama smoczka doi i mówi i coś tam jeszcze robi,może dzisiaj ciocia jej przywiezie i wózek
Milenka za to musiała wczoraj na korytarzu w wózku spać bo przy takim hałasie by nie spała w pokoju
ale mnie za to bardzo zdziwiła i przespała dzisiaj całą noc
zasnęła przed 21 a obudziła się o 6.40 zjadła od razu 180 mleka,leżała i gadała do siebie,bawiła się karuzelką i potem zasnęła na godzinkę
jestem pierwszy raz wyspana tak więc do 9 pospałyśmy,Hania o 8 przyszła do łóżka do nas,ale zaraz poszła się bawić we fryzjerkę to ja dalej podrzemałam tym sposobem
moi owszem lubią małe dzieci ale jak pytam czy chcą to zgodnie odpowiadają ze nie
co się będą mamą dzielić
a moja córcia wpadła na pomysł ze skoro ja nie moge jej urodzić siostrzyczki to ona sama urodzi
Wczoraj połozyła lale na brzuchu i udała się do szpitala rodzić wycigając lale z brzucha
moja Hania też tak robi
tylko ona chce braciszka jeszcze
Ale ją pochwale ja ,moja artystka już ślicznie próbuje czytać aż sama jestem w szoku ,ale mówi że chce ładnie czytać aby dzidzia była z niej dumna i aby mogła dzidzi bajki czytać
zdolna córeczka
barbara123, dużo zdrówka dla wszystkich
A mi dzis coś w plecach się naciągneło jak podnosiłam Kacperka w przedszkolu no i teraz oddychać nie moge i myślę czy mi to przejdzie bo jak nie to nie wiem jak ja sobie poradze ze wszystkim
oby ci szybko przeszło