Dzien doberek
nie mialam jak zajrzec wczesniej, bo rano zawiozlam malego do przedszkola, potem na zakupki male, dokupilam troche rzeczy noi przyszla przesylka to co zamowilam, przewijak jest super, wiekszy niz mialam z Erysiem a ten mis na nim jest przeslodki
zupka juz ugotowana, zjedlismy i jeszcze szybko drugie zaraz ide zrobic.
szkieletorek przeslala mi fotke Lilici, ale nie moge jej odtworzyc, wyskakuje informacja, ze nieobslugiwany plik obrazu, nie wiem co to znaczy, bo fotki od izabelli normalnie otwieralo
Napisala, ze czuje sie super, tylko szwy troszke niewygodne, ale nie jest zle. Mala pieknie ssie piers choc na razie to chyba tylko siara, ale poczekamy. Jestem szczesliwa.
izus i
inia u nas Erys tez nie chcial spac w swoim lozeczku, tez nie wiedzialam czemu, ale zaczelam go na noc klasc spac w wozku i bylo bez problemow, wydaje mi sie, ze dzieciaczki nie czuje sie bezpiecznie w tak duzym lozeczku. U nas wozek sprawdzil sie rewelacyjnie na poczatku do spania. Moze tez sporobojcie, moze tez bedzie efekt
Właśnie wróciłam z ktg i zero skurczy
.
oj szkoda, ciekawe kiedy nas wezmie
Ciekawe jak Pati się czuje. Może Ją coś wzięło?
no niestety nie, na wieczor bardzo mocno mnie brzuch bolal, myslalam, ze moze cos sie ruszy ale jak widac jestem i nic sie nie dzieje
elibell, dla Dorianka za pierwszy miesiac
marcz,
dla Oliwci za pierwszy miesiac
U nas leje od rana,wiatrzysko strasznie wieje ale cieplo jest, zimno nie jest, gdyby nie ten deszcze byloby calkiem fajnie