Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

13 paź 2011, 19:28

Magdalena_82, witamy witamy :ico_sorki:

ja w pracy. M. z małym siedzi sobie w domku.

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2011, 20:36

Magdalena_82, witamy

kurcze moj maz jeszcze w pracy jak wyszedl o 7 rano z domu. boje sie jak to bedzie jak 2 dziecko przyjdzie.

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

13 paź 2011, 23:09

no dzięki, witam...a czy m ozna do Was dołączyć z pogaduszkami? :-)
kurcze moj maz jeszcze w pracy jak wyszedl o 7 rano z domu.
aj cięzko, mój niestety o 1 w nocy musi wyjechać żeby na prom zdążyć :ico_olaboga:
no ale za to może jutro wcześcniej wróci...

wisnia3006, to widzę drugi maluszek w drodze... :ico_brawa_01: :ico_ciezarowka:

[ Dodano: 13-10-2011, 23:16 ]
...ależ macie śliczny wstęp do wąteczku , brawo tibby, :ico_brawa_01:

NICOLA_1985

13 paź 2011, 23:45

hej
witamy nową koleżankę :-D :ico_brawa_01: może napisz coś o sobie i swojej rodzince :-)

właśnie skończyłam prasować stertę ciuchów :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
mój S. wyszedł przed chwilką do pracy
jutro jest dzień nauczyciela i trójka z naszej grupy tak się spisała, że tylko im nakopać nic nie zorganizowały zadnej zbiórki kasy.. zero inwencji twórczej...
sama kupiłam dla nauczycielek orchidee taką doniczkowa oczywiście żeby im się obstała , sama mam dwie w domu i są superaśne ,wytrzymałe i pięknie kwitną, reszta rodziców tez kupuje od siebie.. no i bezsensu bo zamiast się złożyć po 5 zł to każda z nas wyda conajmniej 20 zł na prezent, do obdarowania są 4 nauczycielki , kolezanka doradziła mi zeby zamiast kazdej kupowac osobno to kupić doniczkowego
fajnego kwiatka i tyle... no więc tak zrobiłam , najważniejsze , że Karolka nie pójdzie jutro z pustymi rękoma :ico_sorki:

ogladałam dla Karoliny fajne kozaczki na allegro , bardzo spodobały mi się też śniegowce :-) sama nie wiem na które się zdecydowac bo wszystkie są po prostu piękne :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: i te ceny......... do 100 zł z przesyłką można kupic napradę śliczne i porządne kozaczki , śniegowce są w cenie 106 zł już z przesyłką :-)

[ Dodano: 13-10-2011, 23:52 ]
to są te śniegowce o których pisałam, tylko nie wiem czy mają sztywną w miarę piętę , żeby Karolinie kostka nie schodziła w bok
Obrazek

[ Dodano: 13-10-2011, 23:53 ]
wyglądają porządnie moim zdaniem

[ Dodano: 13-10-2011, 23:54 ]
tak wyglądają podeszwy pod spodem:
Obrazek

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2011, 09:29

Magdalena_82, Witaj :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
czy m ozna do Was dołączyć z pogaduszkami?
ano Pewnie :-D
napisz nam coś wiecej o Twojej rodzince
NICOLA_1985, fajne te butki tylko czy sie sprawdzą :ico_noniewiem:
tzn czy nóżka będzie w nich sucha i ciepła
ale jak sie nie zaryzykuje to sie człowiek nie przekona
ale powiem Ci ze ja juz tyle razy sie zawiodłam na rożnego rodzaju firmach niewiadomego pochodzenia jeśli chodzi o buty to my juz nie ryzykujemy

my bardzo duzo chodzimy po 3 i więcej godzin deszczu , roztopach śniegu tak wiec buty muszą byc naprawdę wygodne + spełniać izolacje
.............
dobra zmykam sprzatac dalej obiadek juz mi sie pyrka
Dzis robie polędwiczki w sosie - co prawda piątek ale przyznam sie że słabo to przestrzegamy :ico_wstydzioch:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2011, 09:45

witam!!!
my dzis sobie z zuzka pospalysmy do 8.30 ale to przez to ze wstala o 3.30 w nocy i nie spala do 5 po ciemnku przewracala sie na lozku az w koncu glebla.
NICOLA_1985, co do butow to ladnie wygladaja ale ja chyba bym sie nie zdecydowala na taki zakup przez neta.
kurde ile ja mam dzis do zrobienia:posprzatac mieszkanie isc na zakupy ugotowac gołabki, przyprawic mieso na jutro bo do szkoly zmykam na caly dzien a gosci mamy a jeszcze na 14.50 na badania wstepne do pracy

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2011, 11:13

to masz faktycznie zabiegany dzień
a U nas pogoda do d...............
co chwile pokrapuje zimno szaro na termometrze zaledwie 7 C
no nic my sie zbieramy na tradycyjny spacerek ubierzemy sie cieplutko i trochę pospacerujemy
na 13.30 umówiłam sie z teściowa ze weźmie Julcie na zajęcia taneczne :ico_haha_02:
wiec dziewczyna trochę poszaleje :-D
więc nie powinny sie dzieciaczki nudzić

NICOLA_1985

14 paź 2011, 11:32

hej
ja zawsze kupuję Karolinie buty przez internet, szukam tylko takich ze znakiem "zdrowa stopa", nigdy się nie nacięłam i nie byłam niezadowolona bo czytam wszystkie opinie internautów na temat butów i firm itp. jeśli mnie coś zaniepokoi to na pewno nie kupię .

jeszcze znalazłam takie kozaczki:
Obrazek

[ Dodano: 14-10-2011, 11:34 ]
Obrazek

[ Dodano: 14-10-2011, 11:37 ]
Obrazek

[ Dodano: 14-10-2011, 11:39 ]
Obrazek

[ Dodano: 14-10-2011, 11:50 ]
czytałam opinie o tych śniegowcach i są pozytywne :-) nie przemakają, nie ślizgaja się, noga w nich jest ciepła i sa wytrzymałe ale jeszcze pogrzebie w necie i posprawdzam inne buciki

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

14 paź 2011, 12:21

napisz coś o sobie i swojej rodzince :-)
Ja jestem Magda, mam 29 lat i dwu synciów jak widać :ico_haha_01:
mieszkamy z mężem i chłopakami w UK od 6 lat.

Oj ja tez lubię orchideę , sama mam w domu dwie i są sliczne, tak rozweselają pokój :ico_oczko:

Butki fajowe, bardzo, ale ja też jakos nie umiem się przekonać do kupowania butków przez internet, ja musze przymierzyć, wcześniej jeszcze w sklepie mierzymy nózkę żeby mieć już pewność.
My kupujemy jednej firmy od lat i nam odpowiadają. A jak w Polsce jestem to zawsze kupuję dodatkowo dzieciom jeszcze butki Bartka.

Ja rano na zakupach byłam, teraz Leonek padł i odsypia nockę bo w nocy wiercił się strasznie....ząbkiiiiii :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

14 paź 2011, 12:25

...ależ macie śliczny wstęp do wąteczku , brawo tibby,
dziękuję serdecznie ;-)

podaj mi proszę datę dokładną urodzenia twojego najmłodszego syneczka, to też mu suwaczek trzasnę i dopiszę was do wątku :-)

i oczywiście, że możesz się dołączyc ;-)

u nas dziś 8st :ico_chory: do tego chyba nam w salonie padł grzejnik, bo w ogóle nie grzeje. a u nas w małym pokoju żeberka ciepłe :ico_noniewiem: znów trzeba będzie się prosic żeby ktoś przyszedł ze spółdzielni :ico_noniewiem:

ja też jutro mam zajęcia. strasznie mi się nie chce :ico_noniewiem: marzę już o tym, by jak najszybciej skończyć tą szkołę, bo nie mam ochoty już do niej chodzić :ico_zly: cholernie jestem ostatnio przez te popołudniówki zmęczona, do tego ta jesień zimna i deszczowa i wszystko u mnie na nie.

[ Dodano: 14-10-2011, 12:25 ]
Nicola, butki śliczne, ale ja jednak wolę jak maluch przymierzy i jak je sama sobie chwycę do ręki. Zakup śniegowców przed nami dopiero :ico_noniewiem:

Wróć do „Przedszkolaczki”