hej
witamy nową koleżankę

może napisz coś o sobie i swojej rodzince
właśnie skończyłam prasować stertę ciuchów
mój S. wyszedł przed chwilką do pracy
jutro jest dzień nauczyciela i trójka z naszej grupy tak się spisała, że tylko im nakopać nic nie zorganizowały zadnej zbiórki kasy.. zero inwencji twórczej...
sama kupiłam dla nauczycielek orchidee taką doniczkowa oczywiście żeby im się obstała , sama mam dwie w domu i są superaśne ,wytrzymałe i pięknie kwitną, reszta rodziców tez kupuje od siebie.. no i bezsensu bo zamiast się złożyć po 5 zł to każda z nas wyda conajmniej 20 zł na prezent, do obdarowania są 4 nauczycielki , kolezanka doradziła mi zeby zamiast kazdej kupowac osobno to kupić doniczkowego
fajnego kwiatka i tyle... no więc tak zrobiłam , najważniejsze , że Karolka nie pójdzie jutro z pustymi rękoma
ogladałam dla Karoliny fajne kozaczki na allegro , bardzo spodobały mi się też śniegowce

sama nie wiem na które się zdecydowac bo wszystkie są po prostu piękne

i te ceny......... do 100 zł z przesyłką można kupic napradę śliczne i porządne kozaczki , śniegowce są w cenie 106 zł już z przesyłką
[ Dodano: 13-10-2011, 23:52 ]
to są te śniegowce o których pisałam, tylko nie wiem czy mają sztywną w miarę piętę , żeby Karolinie kostka nie schodziła w bok
[ Dodano: 13-10-2011, 23:53 ]
wyglądają porządnie moim zdaniem
[ Dodano: 13-10-2011, 23:54 ]
tak wyglądają podeszwy pod spodem: