uuuuuuuuu mało mój spi tak 2 razy po 2 godzinki
ale fajnie
zazdroszcze.chcialabym zeby moja tak pospala bo jak spi po 30 lub 40 minut to potem nie moge sie z niczym wyrobic.
dolaczam do zazdrosnych

Szymek usypia jak sie cycusia wiec mi na rekach to czekam z 10 minut az usnie ...przenosze go do lozeczka ...i 10 minut pozniej dziec juz krzyczy
Dzieki dzieki jedno zmartwienie mniej
Finanse przedstawilam M. nie bardzo przejety ....powiedzila ze damy rade

bierze wiecej nadgodzin i jakos to bedzie....Dla mnie tez super bo ma m to zglowy
Teraz tylko jeszcze moja byla prace musze jakso rozszyfrowac....porozmawiac z tym ACASEM...niech doradza co moge zrobic w takeij sytuacji...
a dopoki to sie nie wyjasni to chyba przestane wysylac aplikacje o prace jak szalona bo moze byc tak ze dopiero 12 Lutego sie moj kontrakt rozwiaze a to prawie 4 miesiace jeszcze i nikt tyle z praca nie bedzie na mnie czekac...
Kolejana fajna rzecz Szpital Guys w ktorym sie uczylam a teraz szukam tam znow pracy ma przedszkole dla pracownikow...malutkie bo 42 miejsca ...ale napewno duzo tansze niz nianaka i mailabym malego na wyciagniecie reki ...moglabym do nie go w lunch wpadac na godzinke
musze sprawdzic wszystkie inne szpitalewzgledem przedszkola....
a Szymek dzis chyba tylko raz sie na cycusia obudzil...zjadl i marudzic zaczal ...to ja go hop do niego do lozeczka...ale na pleckach to sie dalej wiercil wiec odczekalm tak ze 40 min i bach go na brzuszek i od tamtej pory dziec usnal i spi a bylo to jakos kolo polnocy

az mi cyco drugi przecieka ciut
[ Dodano: 14-10-2011, 08:44 ]
Szymek sie obudzil bo slysze grzechotke zpokoju obok....
dzis sie wybieramy z Szymkeim do mojej kumpeli i bedziemy tam nocowac
[ Dodano: 14-10-2011, 08:46 ]
A dzisiaj cale rano namietnie powtarza: tata tata.. tylko ciekawe kiedy powie mama

a raczej

dzie?