tabogucka
Jestem najmądrzejszy na forum!

17 paź 2011, 10:04

NowaSejana powodzenia w przychodni oby szybko Marcelinke zobaczyli i dokladnie zbadali zebys nie miala zadnych watpliwosci :ico_sorki:
bo ona mi z lozka spadla a nie jemu :ico_szoking: ale niby za nic mnie nie obwinia itd, ale jak tylko moze to dogryza..
no wlasnie...ja sie tak domyslalm ze tak moze byc a ze malego uderzylam w Pl to M. nic ni epowiedzialam a ni o 3 lekarzach ani ostrym dyzurzee...jak zobaczyl siniaka ...to sie zdziwilam i powiedzialam ze nie wiem skad i ze zapytam tutaj lekarza co tym mysli??? :ico_oczko:

Nie martw sie niedlugo mu przejdzie...i zapomni :ico_sorki: moze go troche sytuacja z dziecmi i nieprzespanymi nockami przerosla i nie wie jak to wyrazic wiec sie czepia a wiadomo ze rozne rzeczy sie przytrafiaja i my kobitki to rozumiemy a oni nie ... :ico_olaboga:

[ Dodano: 17-10-2011, 10:10 ]
napisalam wczoraj list do urzedu podatkowego kolejne odwolanie bo mi pisza ze po terminie :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: bo miedzy 9 wrzesnia a 26 wrzesnia wg nich 30 dni uplynelo :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:

Dzis M . ma wolne ...z jednej strony to lubie a z drugiej jakos wiecej sobie zrobie jak jestem sama w z Szymkiem w domu :ico_noniewiem:

jeszcez musze list do niby bylej pracy napisca zeby sie okreslili czy mnie zwolnia i kiedy??? ale chyba poczekam tak do polowy listopada bo wtedy maja 14 dni na odpowiedz i byc moze to bedzie wlsnie 14 dni wypowiedzenia a ja czym dluzej niby zatrudiona jestem tym wiecej pieniazkow za wakacje dostane :ico_sorki:
wiec bardzo nie ma sie co spieszyc ..ale fajne oferty pracy 2 znalazlam o jedna juz zlozylam podanie o druga mam czas do srody :ico_sorki: i gdyby ktoras wypalila to chcialabym zaczac prace naet n apoczatku stycznia :ico_sorki:

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 paź 2011, 10:40

Jezzu dziewczyny powli,doczyyałam,ale nie wiem co komu odpisać

sejanko nie przejmuj się,mi Piotruś też kiedyś spadł,i to siedziałam obok niego,popatrzyłam tylko na telewizor i bach,na szczęscie nic się nie stało :ico_sorki:
ja myślę że nic jej nie jest,ale jasne lepiej sprawdzić :ico_sorki:

madzia bravo dla Filipka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja też mam czasem gorsze dni,ale mam to szczęście że mąz jest obok,zawsze mogę na niego liczyć i wrazie czego wypłakać się w rękaw :ico_sorki:

u nas dziś rano było -1,a ja musiałam z małą wyjsć Piotrusia zaprowadzić do szkoły,jej ale zmarzłam,małą w śpiworek do wóżka wsadziłam
a wczoraj jak jechaliśmy na basen to też skorobaliśmy szyby
wogóle z grupy 10 osobowej były tylko 3 dzieciaczki
chyba chorują

my jutro na szczepienie,+waga i mierzenie :ico_sorki:

moja już przyjmuje pozycje do raczkowania,i kiwa się do tyły i przodu,ale to tylko tyle,za to pełzanie i wszelkie przemieszczanie jej świetnie wychodzi,praktycznie co się nie pokula to do pełza i dojdzie do obranego celu :ico_sorki:

wiecej nie pamiętam dziewczyny przepraszam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
ewelcia1245
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

17 paź 2011, 11:29

Hej dziewczyny u nas tez zimno :ico_chory: :ico_chory: ale za to słonecznie, jak Oksancia wstanie to na spacer brykamy :-D :-D
Hmmmmmmmmmm nie mam nic na obiad :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

U nas raczkowania nie widac tylko kulanie po całej podłodze :-D

agusia22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 paź 2011, 11:40

NowaSejena trzymam kciuki za wizyte :ico_sorki:

U nas tez z rana strasznie zimno a teraz juz troszke lepiej :-)
Dzisiaj kupilam malej czapeczke,szalik i rekawiczki na zime.

Dobrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

17 paź 2011, 13:57

hej dziewuszki

zaglądam do was czasami, ale jakoś nie mam weny pisać... Szczerze to też jak mam chwilkę czasu dla siebie to wolę iść się zdrzemnąć, na komputer za często nie wchodzę.
Witek teraz pochlania mi cały dzień... Zresztą co ja Wam mam mówić, pewnie same macie podobnie;p

mogę jedynie oznajmić, że wyszedł Witkowi pierwszy ząbek ;p

NowaSejana
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 paź 2011, 13:58

jestem, mala zasnela i mam chwilke..
wiec tak..
ortopeda bardzo mily, byl inny niz ten co zawsze do niego chodzimy
zbadal mala i stwierdzil, ze jego zdaniem wszystko wporzadku, ale jak tylko cos mnie bedzie niepokoilo to mam przyjsc i mam termin na kontrole w piatek :ico_sorki: :ico_sorki: co do nozek to mamy przerwe, bo stwierdzil, ze stopki super wygladaja i Marcelina jak zacznie wstawac na nogi spokojnie moze buty nosic, tylko mam uwazac, zeby nie byly za male :ico_oczko:
widzial, ze strasznie sie przejelam tym upadkiem Marceliny i powiedzial, ze niejedno dziecko spada z lozka i mam sobie nie robic wyrzutow i obwiniac sie za to. I najwazniejsze, ze z glowka jej sie nic nie stalo, wazne, ze raczka rusza normalnie, a to, ze ja boli przy podnoszeniu moze byc przez to, ze sobie poprostu potlukla :ico_sorki: :ico_sorki:
a jak na poczatku weszlam do recepcji i powiedzialam kobiecie co i jak to patrzyla na mnie jak na wyrodna matke, stracha mialam na maxa...
pytalam go tez o rozwoj Marceli, ze jeszcze nie trzyma sie mocno na dloniach itd... a on powiedzial, ze nie mam sie przejmowac, bo jedne dzieci chodza juz w wieku 9mies. inne w wieku 15mies. i poprostu Marcelina potrzebuja wiecej czasu i na wszystko przyjdzie czas :-) bardzo mily facet z niego :ico_haha_02:

tez dzisiaj malej rekawiczki kupilam, jak jechalysmy do lekarza to w zimowych rzeczach miala ja ubrana, bo wczoraj u nas juz -2 stopnie byly :ico_olaboga:

co do facetow.. ehhh... oni sa czasem bardzo trudni do zrozumienia.. czasem sobie mysle, ze powinnam byla zostac lesbijka :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: bo 2 kobiety to sie lepiej zrozumieja :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

magda1614
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 paź 2011, 14:30

NowaSejana, super wiesci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

NowaSejana
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 paź 2011, 15:07

magda1614, a jak u Filipka??

moje dziewczyny przestaly pic mleko jak mialy 8 miesiecy, same odrzucily..
przypomnialo mi sie, bo ktoras z Was pisala, ze dziecko nie bardzo chce pic mleko

Awatar użytkownika
aneta11
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

17 paź 2011, 15:08

hejka :)

Ale duzo naklikalyscie :-D

NowaSejana dobrze że jest wszystko wporządku i nie przejmuj sie tak czasem sie zdarza :ico_pocieszyciel:

magda1614 super ze brak ulewan juz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Aniaaa gratulacje dla siostry M. duzy chlopak :ico_brawa_01:
Martynka fajne proby robi do raczkowania :-D :-D

jak cos zapmnialam to wybaczcie :ico_sorki:
:ico_sorki:

Moja je mleko bebilon i jest ok :) na nic raczej nie jest uczolona :ico_sorki:

Mala juz umie zasypiac sama o 20 sie kladzie i pokotłasi sie na lozku i spi a takto musialam ja bujac :-D i cala noc spi :)

[ Dodano: 17-10-2011, 15:34 ]
ewelcia1245, dokładnie tak jak u Nas :) też nie ma raczkowania tylko pełazanie :-D

NowaSejana, a co do facetów to oni sa bardzo bardzo trudni :-D Mój D. to tylko wstaje do malej w niedziele rano nie mam serca zeby ja zabawial rano w tygodniu bo i tak sie napracuje ... ale wole sama sie opiekowac mala bo on tylk ze nauczylam tak no ciekawe jakby on sobie poradzil :ico_zly:

aga216, czyli powoli Piotrus probuje raczkowac :)

tabogucka

17 paź 2011, 16:47

Dobrusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za ppierwszy zabek Witka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Sejana oooo to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ze Marcelinka okey a lekarz taki mily :ico_sorki:
a faceci no ...ja tez tak sie zatanawiam ze znimi zle ...ale bez nich tez chyb a niedobrze...chociaz ja zauwazylam ze moj M. w malych ilosciach mi nie wadzi dopiero jak za duzo ma wolnego to zaczyna mi na nerwy dzialac :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
wogol;e ostatnio jestem tak podminowana i zmeczona permanenetnie...myslicvie ze to na jesien??? no z niczym sie nie moge ogarnac...moze tego za duzo wszystkiego...???

pogoda u nas ladna az dziwne :ico_szoking: 16 stopni i slonko...moz ejeszcze na jeden spacerek krotki skoczymy :ico_sorki:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”