hej
ja znowu wypadam z rytmu pisania
emilia7895, witamy serdecznie
nic nie mówili o pasownaiu na przedszkolaka , a spytac zapomniałam
u nas jest jutro,zobaczymy,czy Piotrek da sobie krawat założyć
A dziś Iza miała w szkole akademię z okazji Dnia Nauczyciela,to przed wyjsciem:
Jutro w szkole nie ma zajęć,muszę zabrać Izę ze sobą do pracy
a czy z okazji jutrzejszego swieta kupujecie nauczycielkom cos?
U Izy była zrzuta po 15 zł na kwiaty dla pań
U Piotrka nie spotkałam sie w poprzednich latach,żeby rodzice cos dawali paniom,dyrekcja przygotowuje dla pań poczęstunek
Marcek dzisiaj pierwszy raz wbiegł radosny na salę (wcześniej wnosilam go i placzacego przekazywalam personelowi hehe) nie pożegnał sie nawet ze mną i nie zauważył kiedy wyszłam
oby już tak zostało, tzn tego buziaka na pożegnanie mógłby mamie dac
super
Mój Piotrek ma raz lepsze raz gorsze dni
Wczoraj się uśmiałam,bo zaprowadziłam go pod salę i zaczął marudzić,że nie chce mu się iść na zajęcia.Nagle podeszło do niego dwóch chłopaczków z grupy,jeden wziął Piotrka za rękę i mówi: no chodz wreszcie sie bawic,czekamy z Psemusiem na ciebie. Na to Piotrek do mnie "to ja jednak mama zostanę dziś w psedskolu" i poleciał na salę
Beatko u Magiczna Kraina jest w Częstochowie przy Al. Niepodległości, chyba nie tam mieli jechać?
tak szczerze to nie mam pojęcia
Była kartka,że jest wyjazd do Magicznej Krainy na cały dzień,proszę o wpłatę 60 zł.Ale dzień przed odwołali wyjazd z powodu zbyt małej liczby chętnych
Troszkę zle to pomyśleli bo wycieczka była w ostatnich dniach września,przed wypłatą i pewnie wielu rodzicom ciężko było skołować taką sumę na wyjazd
Hania do Leny: Ładne masz buty.
Lena: Reeboki.
Hania: Robaki ??
dobre
[ Dodano: 14-10-2011, 18:03 ]
ale ucichłyście
To mój kawaler rano przed wyjściem do przedszkola