[ Dodano: 2011-10-13, 21:33 ]
Napisze Wam rozmowe Hani z dziewczynką 4 letnią ktora u nas było 40 min:
Hania do Leny: Ładne masz buty.
Lena: Reeboki.
Hania: Robaki ??

u nas jest jutro,zobaczymy,czy Piotrek da sobie krawat założyćnic nie mówili o pasownaiu na przedszkolaka , a spytac zapomniałam
U Izy była zrzuta po 15 zł na kwiaty dla pańa czy z okazji jutrzejszego swieta kupujecie nauczycielkom cos?
superMarcek dzisiaj pierwszy raz wbiegł radosny na salę (wcześniej wnosilam go i placzacego przekazywalam personelowi hehe) nie pożegnał sie nawet ze mną i nie zauważył kiedy wyszłam
oby już tak zostało, tzn tego buziaka na pożegnanie mógłby mamie dac
tak szczerze to nie mam pojęciaBeatko u Magiczna Kraina jest w Częstochowie przy Al. Niepodległości, chyba nie tam mieli jechać?
dobreHania do Leny: Ładne masz buty.
Lena: Reeboki.
Hania: Robaki ??
u nas tradycyjnie chorobowo
widocznie ma kryzys,na pewno niedługo minie...moja w poniedziałek bedzie beczeć na bank.Hania ciagle rano płacze jak juz sie przebierze
to widzę,żetaksamo jak u nas...wirus mieszany,czyli rzygowo-biegunkowy.Ja wymiotowałam,mąż z Zuzią mieli biegunkę,Julka i wymioty i biegunka...masakra jakaś.Dobrze,że malutka zdrowa i Kubuś jej nie zaraził.Kuba wymiotował całą niedzielę, ja całą noc z poniedziałku na wtorek, natomiast mąż mial wczoraj biegunkę a dzisiaj leży ledwo żywy... maskra... chyba Kuba przywlókł nam jakiegoś wirusa do domu
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość