agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

19 paź 2011, 10:12

no widzisz dziś Ty masz wizytę, a ja jutro i dokładnie o to samo się boję :-D bo znowu prawie 3 kg mi przybyło i znowu będzie że za dużo :ico_noniewiem:
No ale co my na to poradzimy, chyba musiały byśmy nic nie jesć :ico_zly: echhh

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

19 paź 2011, 10:33

Dla mnie i tak wybawieniem jest ta poducha-rogal, bez niej to juz bym sie chyba nie dała rady wygodnie ułozyc.
a ja ja skopuje w nocy :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: rano zawsze na podlodze lezy....ale moja to ten taki rogal do karmienia....A Ty masz taka czy ta wiekszą????bo wiem ze tez takie dlugie grube "węze" sa....

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2011, 10:42

hej :ico_ciezarowka:
ja rano byłam na zakupach kupiłam chusteczki huggies w biedronce :ico_sorki: tak więc można skreślić 1 pozycję z listy
jak mnie nie było to mama usmażyła naleśniki ja zawinęłam w nie parówkę oraz ser więc obiad z głowy :-D
Beatka super kurtka widać że ciepła :ico_sorki:
Kaja Agga ja też przytyłam sporo wg mojej wagi ok 3kg no ale jem normalnie więc nie przejmuję sie tym aż tak bardzo :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2011, 10:45

Beatka wyglądasz świetnie a kurteczka rewelacyjna :ico_oczko:
Kaja, Agaa, nie przejmujcie się gadaniem lekarzy.
dokładnie dziewczyny ,ja za to tyje za mało i to nie moja wina :ico_noniewiem: a trzymam kciuki za wasze wizyty :ico_brawa_01: Może Aga poznasz płeć maleństwa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja mam wizytę we wtorek ,a jutro jade do szpitala i spotkam się z Gusią :ico_oczko:
a mam jeszcze takie pytanko wiem ,że już nie raz o tym pisałyśmy ,ale co tam jak tam u was z "przytulankami" bo ja nie mam w ogóle ochoty :ico_olaboga: do tego straszny śpioch się ze mnie zrobił :ico_sorki:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2011, 10:48

jak tam u was z "przytulankami" bo ja nie mam w ogóle ochoty :ico_olaboga: do tego straszny śpioch się ze mnie zrobił
ja mam tak samo :ico_wstydzioch: wczoraj zasnęłam jeszcze przed 21 "oglądając" m jak miłość :ico_haha_01:
R. z tego powodu nie pocieszony no ale co mam się zmuszać na siłę :ico_nienie: zresztą troszkę mnie boli tam na dole podczas przytulanek :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2011, 11:05

jak tam u was z "przytulankami" bo ja nie mam w ogóle ochoty :ico_olaboga:

to ja mam to samo jakoś w ogóle nie mam ochoty co dziwne jest bo przy obu dziewczynach to miałam ochotę i to wielką praktycznie przez całą ciążę :ico_noniewiem:

poprałam sobie firanki i rozwiesiłam na polku :) trochę wiaterek je owieje i będą ślicznie pachnieć a jak mój wróci z pracy to rozwiesi

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2011, 11:18

Witajcie :ico_ciezarowka:

Beatka78, to kurtka zimowa więc nigdy nie będzie się układała jak ta cieńsza odzież. Wyglądasz w niej fajnie. Podkreśla brzuszek i musi być cieplutka. Jak dla mnie jest ok. Na te kilka miesięcy tym bardziej :-)

Jeśli chodzi o "przytulanki" kompletnie nie mam na nie ochoty. Od początku ciąży może ze 3 razy mi się chciało. A tak nawet o tym nie myślę. Wspominam jedynie jak to przed ciążą byłam i tęskni mi się za tym. Ale brzuś coraz cięższy i tam w środku inaczej się porobiło, co przyjemności nie sprawia :ico_noniewiem:

Jutro też mam wizytę u gina, ale tylko kontrolną. Ciekawe jak badania mi wyszły. Pewnie znów anemia, bo codziennie dopada mnie zawrót głowy i trzęsą mi się mięśnie wszystkie (takie uczucie).

Jeśli chodzi o moje samopoczucie, to najlepsze nie jest. Wczoraj po kąpieli brzuch mi kolidował przy depilacji ! I to strasznie... Na czuja trzeba było depilować, bo innej opcji nie ma :ico_haha_02:
Mała kopie mocno i przybija piąteczki :-D

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2011, 11:23

Wczoraj po kąpieli brzuch mi kolidował przy depilacji ! I to strasznie... Na czuja trzeba było depilować, bo innej opcji nie ma
ja tak miałam sobotę i chyba nawet aż tak bardzo dokładnie tego nie zrobiłam :ico_wstydzioch: no ale jakoś dałam radę :ico_sorki:

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

19 paź 2011, 11:29

oj mnie tez spac sie nieziemsko chce dzisiaj :ico_noniewiem:
a mam jeszcze takie pytanko wiem ,że już nie raz o tym pisałyśmy ,ale co tam jak tam u was z "przytulankami" bo ja nie mam w ogóle ochoty :ico_olaboga: do tego straszny śpioch się ze mnie zrobił :ico_sorki:
to zakladamy klub ciązowych celibatek chyba...u mnie tez posucha w tym wzgledzie....mnie sie nie chce, mezowi tez nie....on nie za bardzo lubi w ciazy....tak bylo i przy Filipku i pamietam, ze mi brakowalo seksiku ale teraz nie ma szans i z mojej strony....bardziej jakies "reczne robótki" :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Wczoraj po kąpieli brzuch mi kolidował przy depilacji ! I to strasznie... Na czuja trzeba było depilować, bo innej opcji nie ma :ico_haha_02:
mnie dzisiaj to czeka :ico_wstydzioch: i chyba bede musiala meza poprosic o pomoc, bo juz ostatnio robilam na czuja i troche sie pokiereszowalam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Tak, ja mam taką długą na 190 cm. Miałam kupic tylko taki typowy do karmienia, ale to spanie mnie wykanczało i naciągnęłam męża na tą i naprawdę to był super zakup, bo sie wygodnie układam na niej, w roznych pozycjach.
wlasnie slyszalam, ze te większe sa bardziej komfortowe...no nic, ja dalej bede walczyla z moim rogalem:)))

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2011, 11:31

bardziej jakies "reczne robótki
ja tam nawet i na takie rzeczy nie mam ochoty :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”