Nie odpuszczaj sobie kolacji tylko jedz ją o 18tej jak ja Kolacja jest ważna.
Ile teraz ważysz i ile byś chciała?
nie dziwię sie,dla dziecka to niemała atrakcjaobok przedszkola pracuje mój tato i jak Kuba wychodzi z przedszkola to on przyjeżdza po niego melexem wiec radości jest co nie miara... on jest wtedy bardzo dumny, ze jedzie tym melexem i ze go widza inne dzieci.
superAnia bardzo chętnie chodzi do przedszkola, z czego strasznie się cieszę
Ile masz wzrostu ?
awsze ważyłam koło 55 kg
Przy wzroście 164 cm niestety widać te kilka kg "nadwagi" bo wszystko poszło mi w brzuszek.I wylewa się oponka ze spodni
ja mam iść z koleżanką od listopada na zajęcia Latino solo raz w tyg,może jaki taki efekt będziebardzo zle sie z tym czuję i muszę cos z tym zrobic
no widzisz jaki przedszkolakale na szczęście nie trzeba było rano wstawać , czym zmartwiony był Kubuś i pytał dlaczego nie idzie dzisiaj do przedszkola hm co za gość
haha czyli jest tak wszędzie ... w sobotę gotowym i zwartym się jest przed 7 a na tygodniu ciężko obudzić na 8Ja mam z Piotrkiem tak,że w tygodniu nie mogę go dobudzić do przedszkola.Przychodzi weekend- Piotrek przed 7 już wyspany i gotowy do zabawy
właśnie zauważyłam,spróbuję edytować Twój post,zobaczymy,czy prawidłowo zacytujenie wiem, ale coś mi szwankuje to cytownie hm....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość