gozdzik, no Bidulka ta Twoja Julcia

Oby chociaż gorączka szybko minęła, to od razu lepiej się poczuje... Ja mam tylko nadzieję, że to nie co innego, bo ból brzuszka i wymioty od zapalenia oskrzeli..? Czy od gorączki może? Wierzę Ci, że się bardzo martwisz, bo rzeczywiście wszystko jest dobrze, jak dzieci zdrowe. A choćby jakaś pierdoła się pojawi już się o niczym innym nie myśli. Trzymajcie się Bidulki i zdrowiejcie szybciutko
Mój Synio właśnie usnął a ja dziś robię sałatkę tradycyjną warzywną, bo jutro mam gości (nasza kuzynka-fryzjerka z Mężem nas odwiedzają), no i nie chcę jak ostatnio siedzieć pół dnia i szykować, więc tradycyjną robię dziś. Ale się nakroję, taakaa wielka micha!

Jutro jeszcze upiekę schabiki z serem i jeszcze warstwową sałatkę z brokułami zrobię.
Juluś, teraz mi się przypomniało a propos ciasteczek, to Nikoś już je słonecznik, więc my na pewno Go dodamy
Nicola, pokaż aukcje może na PW, albo podaj swój nick na allegro, może któraś z nas coś wypatrzy dla siebie

W ogóle może dziewczyny zróbmy sobie taki nasz mały bazarek, może mamy jakieś rzeczy niepotrzebne na sprzedaż czy wymianę i inna skorzysta. Ja też mam parę rzeczy na zbyciu. Co Wy na to?