Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2011, 10:44

My po wizycie u lekarza Julcia dostała antybiotyk
Pani doktor niby jakis tam lekkich zmian na oskrzelach sie doszukała :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Jula narzekała mi rano na brzuszek nawet zwymiotowała po tem w aptece tez ja zebrało musiałam szybko wychodzić bo znów ja naciągało :ico_placzek:
teraz podałam jej leki zasnęła biedulka mam nadzieje ze raz dwa sie poprawi bo gorączka trzyma nie chce sie zbić 39,5 :ico_placzek:
nie ma nic gorszego niz chore dziecko.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

21 paź 2011, 11:23

oj, jaka biedna Juleczka. Mam nadzieję, że szybciutko wyzdrowieje :ico_sorki:

u nas trochę słoneczka wychodzi, więc po obiadku na spacerek :ico_sorki: czas wyjśc, bo wczorajszy dzień w domu Tobika z pewnością znudził :ico_noniewiem:

i :ico_kawa: dla chętnych.

karo, do roboty w takim razie z drugą dzidzią :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2011, 11:47

u nas tez słonko wychodzi ale my niestety w domku
a propo tych skarpetek dziewczyny to wysłałam zapytanie o dł tych skarpetek i dostałam taka wiadomość
<<Witam serdecznie,
Myślę, że spokojnie można wziąć te skarpetki w r. 25/27, bez
rozciągania
mają 12,5 cm długości.
zwłaszcza, że już ich nie będzie bo dystrybutor zrezygnował ze
sprowadzania
marki Woolpower. <<

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!

21 paź 2011, 12:32

goździk, dzięki za info :ico_sorki: Już zamówiłam :-D Widzisz, a ja wczoraj rozmawiałam też w spawie naszej zamówionej bielizny i nie wpadłam na pomysł żeby zapytać o długość nierozciągniętych skarpetek :ico_puknij:
Kurcze, szkoda mi Juleńki, że tak się męczy dziecina :ico_placzek: Oby ta temperatura jaknajszybciej spadła :ico_sorki:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2011, 13:02

strasznie słaba jest :ico_noniewiem: nic nie chce jeść
ech ale jedyny plus to zaczyna sie pocić :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a co za tym idzie opada temperatura

Awatar użytkownika
karo-22

21 paź 2011, 13:15

gozdzik, no Bidulka ta Twoja Julcia :ico_olaboga: Oby chociaż gorączka szybko minęła, to od razu lepiej się poczuje... Ja mam tylko nadzieję, że to nie co innego, bo ból brzuszka i wymioty od zapalenia oskrzeli..? Czy od gorączki może? Wierzę Ci, że się bardzo martwisz, bo rzeczywiście wszystko jest dobrze, jak dzieci zdrowe. A choćby jakaś pierdoła się pojawi już się o niczym innym nie myśli. Trzymajcie się Bidulki i zdrowiejcie szybciutko :ico_pocieszyciel:

Mój Synio właśnie usnął a ja dziś robię sałatkę tradycyjną warzywną, bo jutro mam gości (nasza kuzynka-fryzjerka z Mężem nas odwiedzają), no i nie chcę jak ostatnio siedzieć pół dnia i szykować, więc tradycyjną robię dziś. Ale się nakroję, taakaa wielka micha! :ico_oczko: Jutro jeszcze upiekę schabiki z serem i jeszcze warstwową sałatkę z brokułami zrobię.

Juluś, teraz mi się przypomniało a propos ciasteczek, to Nikoś już je słonecznik, więc my na pewno Go dodamy :-)

Nicola, pokaż aukcje może na PW, albo podaj swój nick na allegro, może któraś z nas coś wypatrzy dla siebie :-) W ogóle może dziewczyny zróbmy sobie taki nasz mały bazarek, może mamy jakieś rzeczy niepotrzebne na sprzedaż czy wymianę i inna skorzysta. Ja też mam parę rzeczy na zbyciu. Co Wy na to?

julchik22

21 paź 2011, 14:00

Karuś, fajny pomysł :ico_brawa_01: My chustomamy czasem umawiamy się lokalnie na szafing, ale przez internet... czemu nie? :-)

Awatar użytkownika
karo-22

21 paź 2011, 14:06

Juluś, no właśnie też tak myślę, czemu nie, może coś fajnego nam wpadnie w oko :ico_brawa_01: Zobaczymy co na to inne dziewczyny! :-)
Kochana mam sprawę, piszę na skype :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2011, 14:42

Fajny pomysł. Ja mam sporo do wydania, ale w PL. także w grudniu zrobię listę chyba...
Najgorsze w tym wszystkim jest robienie fotek :D haha nie cierpię focenia ciuchów ;)

Zdrówka dla JULCI. niech śpi biedactwo i zdrowieje!!
Może od gorączki te wymioty...

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

21 paź 2011, 15:13

super pomysł dziewczyny!

a może jest coś, na czym wam zależy żeby kupic dla maluchów?

my po spacerku. Tobik pobiegał po trawce ze mną i M. w drodze do domku usnął dziecina. :ico_sorki: my mamy fryteczki na obiadek :ico_wstydzioch:

Wróć do „Przedszkolaczki”