Mogę to zrobić tylko po południu gdy nie świeci w nie słońce i jak D wróci z pracy. Mi to idzie bardzo szybko, ja lubię myc okna więc zawsze mi się chcechciało ci się teraz okna myć?
Ja je umyłam jak widno było tylko nie świeciło mi prosto w szyby bo wtedy smug nie widzę i nie mogę dobrze wytrzeć.ale wolę myć jak słonko jest
super ciesze sie ze jej sie udałoWiadomość od Patrycji
Kasa odzyskana! Ma teraz przemeblowanie i internet będzie miała dopiero za tydzień. Pozdrawia i przesyła buziaki.
Łysolek to był, najbardziej na tym zdjęciu co wcześniej miałam w podpisie. Teraz to na czubku ma bardzo dużo włosków z tym, że jasny blond więc na zdjęciu nie widać. Tu trochę lepiej widać ilość i długość (zdjęcie z wczoraj)Murchinson super fotki, jaki fajny łysolek z Mateuszka macie fotelik do karmienia, dobrze widzę?
no i zmężniał troszkę
Ty w domu to masz zapewne więcej okien, ja ma 4+balkonowe i w 2 godz. wyrabiam się ze wszystkimi. Następnym razem dzwoń po mnie to Ci pomogęwiec trzeba było sie za nie zabrac, oj a było co myc
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość