czyli jaka??ja jadenie mogę napisać że jeden poród miałam z oxy a drugi nie i jest mega różńica

Ja tez chcialam urodzić tak zupełnie naturalnie, bez oxy ale w obu przypadkach decydowali lekarze i nikt mnie o zdanie nie pytał

a na izbie przyjęc tam gdzie ten cały wywiad przedporodowy przeprowadzają napewno podpisywałaś jakies paipiery...ja podpisywałam. Mimo to, powinni w trakcie porodu pytać czy się wyraża zgodę na oxy czy nacięcie krocza na przykład.Ooo to ja nic nie podpisywałam.
i tak powinno byćtu gdzie mi przyszło rodzić o wszystko trzeba wyrazić zgodę, nawet na badanie ginekologiczne, czy na sprawdzenie rozwarcia
a gdzie rodziłaś??tu gdzie mi przyszło rodzić
No to ja jeśli bym miała możliwość to pewno na zbadanie rozwarcia bym sie nie zgodziła hehetu gdzie mi przyszło rodzić o wszystko trzeba wyrazić zgodę, nawet na badanie ginekologiczne, czy na sprawdzenie rozwarcia
No podpisywałam ale wiesz nie wiem czy tam było o oxy czy co innego . Nikt mi nie tłumaczył .a na izbie przyjęc tam gdzie ten cały wywiad przedporodowy przeprowadzają napewno podpisywałaś jakies paipiery...ja podpisywałam.Ooo to ja nic nie podpisywałam.
najgorsze co może być to powstrzymywanie parcia, przeszłam to podczas pierwszego porfodu, kilka godzin kazali powstrzymywać się od parcia, masakra, skakałam na łóżkuaniafs Jak Ty to zrobiłaś, że powstrzymałas parcie?! Dla mnie to nie było możliwe do wykonania, ansolutnie! I jak parłam to czułam taaką ulge niesamowitą...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość