Hi, hi, hi, no to pewnie wyjątek potwierdzający regułęa u mojej szwagierki jest innaczej, ona sie roztyła po slubie
Tu na foruma gdzie takowe można obejrzeć, jeśli na nk to markotka poproszę o namiary na Ciebie
Chyba Dawidkusto lat Flipku
no tak jak sie mieszka w jednym pokoju i nic nie robi, a tesciowa gotuje dobre obiadki to tak to sie potem konczyHi, hi, hi, no to pewnie wyjątek potwierdzający regułę
niestety sie nie znam nie robiłam jeszczeaa zrobie jutro chili coc carne, tylko mam pytanie, z czym je podajecie?
musze poszukac przepisu markotki i zrobic liste zakupow
tak, mialo byc Dawidku sorkiChyba Dawidku
Emilia, chili con corne możesz podać z czym chcesz/lubicie-może być ryż, makaron, sam chlebek-jak kto lubi. A jak zrobisz bardziej gęste z mniejszą ilością sosu to możesz zawinąć w naleśnik do tego sos curry (jogurt naturalny+curry+szczypta czosnku) i burrito gotowe.
hmmm, ta camilia tez homeopatycznaViburcol jest tylko na receptę prawda? Znacie coś podobnego bez recepty?
To jak już była w tej aptece to mogła od razu zapytać czy to jest rx czy otc. Bo to akurat syrop bez recepty sprzedawany. A tak swoją drogą to po co ona dostaje pharmindex albo coś innego tego typu skoro z tego nie korzysta (dostaje na 100% i to za darmo;spis leków-na co, dla kogo itd).że dostawał Gastrotuss, to nawet nie wiedziała co to jest i poszła do apteki zapytać wypisała nam receptę, żeby znowu podawać
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość