Hej Kobitki!
Ależ dziś mamy dzień...

Pojechaliśmy do kina, z Nikosiem została moja Mama

Ale byliśmy napaleni na ten wyjazd

Wybraliśmy polską komedię, która właśnie weszła do kin - "Baby są jakieś inne", zapowiedzi super! A tu niespodzianka! Film nudny jak flaki z olejem, cały film dwaj goście jadą autem w nocy, więc już męczące i gadają o tym jakie baby są okropne i dziwne. To mnie oczywiście nie zraziło, bo ja z bab i samej siebie potrafię się śmiać

Ale te żarciki, kawały i głupie gadki były oklepane, znane, nudne i mówione jak wyuczone na pamięć do wyklepania

W ogóle chcieliśmy wyjść po 20 minutach, ale w końcu zostaliśmy - ja się tylko wymęczyłąm a mój Michaś usnął

Jak się okazało zdarzyło Mu się to drugi raz, pierwszy był w 1 klasie LO na "Ogniem i mieczem"
W drodze powrotnej zahaczyliśmy o Kaufland by zakupić suszone owoce, bo tam mają na wagę i jeszcze parę rzeczy i parę km dalej w Konstantynowie Łódzkiem auto nam padło!!!

A dokładnie sprzęgło i nie wchodziły nam biegi... No i cóż miałam okazję pchać nasze autko, do tego jeszcze w korku

Auto zepchnęliśmy na mały parking po drugiej stronie, tak mi się siku chciało, że musiałam sikać koło auta i do tego wlazłam w jakąś śmierdzącą kupę, więc mieliśmy wspaniałe efekty zapachowe

Całe szczęście, że mamy znajomych, którzy sprowadzają auta i mają lawetę. Uratowali nam nonono i przyjechali po nas, a właściwie po Mężusia, bo mnie troszkę wcześnie zabrał tata z bratem, którzy akurat wracali z Łodzi do domu. Dobre i to, że chwilę wcześniej dotarłam do Nikosia. Niezły dzionek, co???

No i jesteśmy bez auta, a jutro planowaliśmy załatwić parę spraw...no nic liczę, że mechanik jutro zajrzy w nasze auto i nie zostawimy mu 1000zł
Wiśnia, cudne dzieciątko i rzeczywiście niesamowite jest to, że to taka maleńka istotka, a już taka prawdziwa i cudowna

Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze, by dziecinka całą ciążę spokojnie się rozwijała i by te wymioty minęły
Martalka, wierzę Ci, że wychodzisz z siebie. Taki wiek?? Może dlatego, że Bart najstarszy z rodzeństwa i się popisuje, jak wiele może, pokazuje, że starszy może więcej i coś nowego...?? Oby się uspokoił do maja

Trzymam kciuki!!!
Nicola , pochwal się nowościami

Cieszę się, że kupiłaś sobie coś nowego
[ Dodano: 28-10-2011, 21:41 ]
P.S. U nas dziś też piękna pogoda, jak wiosną

Nikoś spał pięknie na spacerku z Babcią w lesie i nie tylko

Oby tak jeszcze dłuuuuuuuugo