Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

28 paź 2011, 19:34

wiśnia, cudowny maluszek :ico_brawa_01: szkoda, że nie widac co ma między nóżkami.

ja powoli szykuję się do szkoly.

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2011, 19:44

szkoda właśnie, że nie widać płci, bo jakośc faktycznie super, skoro nawet paluszki widać, to i ten 21szy albo jego brak też powinno być widać :ico_haha_01:
Ja mam we wtorek scan. Ale nie nastawiam się na poznanie płci.
Jeszcze dobrze się nie pogodziłam z tą ciążą :ico_oczko: Wisnia, a Ty jak się czujesz z myślą o dziecku teraz? Zmieniło się coś po USG czy ogólnie już zaakceptowałaś i bez oglądania dziecka?
Ja liczę, że po usg jakaś "nowa"energia, dobre myśli mną zawładną :ico_oczko:
bo na razie rozpatruję to pod kontem pieluch, zakupów, utrudnień w codzienności itd :ico_wstydzioch: Jednak co zaplanowana ciąża to zaplanowana, człowiek umie się cieszyć tak szczerze...

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2011, 19:57

Martalka, teraz jest w miare ok ale boje sie jak to bedzie. szczerze mowiac to bym jeszcze gdzies wyszla spotkala sie ze znajomymi a teraz bede jeszcze bardziej uwiazana niz jestem. maz wychodzi teraz do kolegi na 30stke tez bym poszla nawet posiedziec ale tam beda sami faceci. a zawsze jak mowie T. ze bysmy mogli isc np do kina to nigdy kasy nie ma. a spotkac sie z moim kolezankami to ciezko czasem przyjdzie ktos do mnie np jutro kolezanka ze swoim synkiem bo bedzie mi robila wlosy. a ze szkoly to wiekszosci jeszcze imprezy w glowie.
a co do dziecka to az mi lezka poleciala jak zobaczylam na usg. teraz najgorzej dokuczaja mi te wymioty mam dosc

NICOLA_1985

28 paź 2011, 20:00

u mnie zakupy mega udane, mam kurteczkę , torebkę i bluzeczkę :-D

wisnia śliczny maluszek :ico_brawa_01:

martalka wspołczuję i sobie też bo mnie tez to czeka juz widze po moich dzieciach jakie są uparte i zadziorne :ico_szoking: :ico_olaboga:

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!

28 paź 2011, 21:11

wiśnia, cudowny Maluszek! :ico_brawa_01: Ależ to jest cud - takie 6 cm Maleństwo, a już wszystko tak ładnie rozwinięte :-)

Martalka, współczuję... Wydaje mi się że Dawidek też będzie miał charakterek - na pewno jest baaaaardzo stanowczy :ico_noniewiem: Staram się bardzo uważać na to jak go wychowuję i jak sama się przy nim zachowuję, ale nie wiem jak to będzie w przyszłości

Awatar użytkownika
karo-22

28 paź 2011, 21:36

Hej Kobitki!

Ależ dziś mamy dzień... :ico_sorki: Pojechaliśmy do kina, z Nikosiem została moja Mama :-) Ale byliśmy napaleni na ten wyjazd :-D Wybraliśmy polską komedię, która właśnie weszła do kin - "Baby są jakieś inne", zapowiedzi super! A tu niespodzianka! Film nudny jak flaki z olejem, cały film dwaj goście jadą autem w nocy, więc już męczące i gadają o tym jakie baby są okropne i dziwne. To mnie oczywiście nie zraziło, bo ja z bab i samej siebie potrafię się śmiać :ico_haha_01: Ale te żarciki, kawały i głupie gadki były oklepane, znane, nudne i mówione jak wyuczone na pamięć do wyklepania :ico_noniewiem: W ogóle chcieliśmy wyjść po 20 minutach, ale w końcu zostaliśmy - ja się tylko wymęczyłąm a mój Michaś usnął :ico_oczko: Jak się okazało zdarzyło Mu się to drugi raz, pierwszy był w 1 klasie LO na "Ogniem i mieczem" :ico_haha_01:

W drodze powrotnej zahaczyliśmy o Kaufland by zakupić suszone owoce, bo tam mają na wagę i jeszcze parę rzeczy i parę km dalej w Konstantynowie Łódzkiem auto nam padło!!! :ico_olaboga: A dokładnie sprzęgło i nie wchodziły nam biegi... No i cóż miałam okazję pchać nasze autko, do tego jeszcze w korku :ico_haha_01: Auto zepchnęliśmy na mały parking po drugiej stronie, tak mi się siku chciało, że musiałam sikać koło auta i do tego wlazłam w jakąś śmierdzącą kupę, więc mieliśmy wspaniałe efekty zapachowe :ico_haha_01: Całe szczęście, że mamy znajomych, którzy sprowadzają auta i mają lawetę. Uratowali nam nonono i przyjechali po nas, a właściwie po Mężusia, bo mnie troszkę wcześnie zabrał tata z bratem, którzy akurat wracali z Łodzi do domu. Dobre i to, że chwilę wcześniej dotarłam do Nikosia. Niezły dzionek, co??? :ico_noniewiem: No i jesteśmy bez auta, a jutro planowaliśmy załatwić parę spraw...no nic liczę, że mechanik jutro zajrzy w nasze auto i nie zostawimy mu 1000zł :ico_noniewiem:

Wiśnia, cudne dzieciątko i rzeczywiście niesamowite jest to, że to taka maleńka istotka, a już taka prawdziwa i cudowna :-) Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze, by dziecinka całą ciążę spokojnie się rozwijała i by te wymioty minęły :ico_sorki:

Martalka, wierzę Ci, że wychodzisz z siebie. Taki wiek?? Może dlatego, że Bart najstarszy z rodzeństwa i się popisuje, jak wiele może, pokazuje, że starszy może więcej i coś nowego...?? Oby się uspokoił do maja :ico_oczko: Trzymam kciuki!!! :-)

Nicola , pochwal się nowościami :-) Cieszę się, że kupiłaś sobie coś nowego :-)

[ Dodano: 28-10-2011, 21:41 ]
P.S. U nas dziś też piękna pogoda, jak wiosną :ico_brawa_01: Nikoś spał pięknie na spacerku z Babcią w lesie i nie tylko :-) Oby tak jeszcze dłuuuuuuuugo :-D

NICOLA_1985

28 paź 2011, 21:56

taką kurtkę se kupiłam tylko ma trochę inny pasek i moja jest brązowa:
Obrazek
taką bluzkę tylko kolor taki morsko - granatowy:
Obrazek
niestety torebki takiej jak se kupiłam nie mają na swojej stronie internetowej więc musiałabym zrobić fote ale to najwyżej innym razem wkleje

[ Dodano: 28-10-2011, 21:58 ]
karo ale miałaś dzień... uf.. dobrze, że to juz koniec :ico_sorki: jutro będzie lepiej :-)

Awatar użytkownika
karo-22

28 paź 2011, 22:08

NICOLA_1985, no fajne fajne ciuszki, ale ja chciałabym zobaczyć je na właścicielce :-) Czekam do jutra :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2011, 22:50

A ja już myślę by zacząć fotografować brzuch, bo... już jest co :ico_haha_01: Tylko dzisiaj nieufryzowana jestem :ico_oczko:

Nicola, fajne! Moja mama ma podobny płaszczyk, aż chciałam jej podkraść, ale ciut za duży ma :)

NICOLA_1985

29 paź 2011, 01:13

bluzeczka
Obrazek
kurteczka, nie widać dobrze koloru i w ogóle bezsensu bo sama sobie robiłam zdjęcie bo już trochę późno i męzu śpi więc wyszło jak wyszło ale jest :ico_oczko:
Obrazek
no i torebeczka:
Obrazek

Wróć do „Przedszkolaczki”