Dalej mam mego powera

Tak myślę czy nie zabrać się za czyszczenie ścian po obiedzie ale co póki co mam chwilkę relaksu

Olek też dziś 3 godzinki biegał po podwórku i w domku taaaaki spokój był,dziewczynki wyszły na dworek więc chwilka czasu mam dla siebie.
Boziu Aga ja tu myśle tylko o szybkich obiadach a ty proszę każdemu co innego serwujeszDzieciakom i mężowi zrobie kotleciki z ziemniaczkami i brokułami a mnie się zachciało duszonego kurczaka z ziemniakami i marchewką
myślę czy nie zabrać się za czyszczenie ścian
ale to są bardzo szybciutkie obiadyAga26 napisał/a:
Dzieciakom i mężowi zrobie kotleciki z ziemniaczkami i brokułami a mnie się zachciało duszonego kurczaka z ziemniakami i marchewką
Boziu Aga ja tu myśle tylko o szybkich obiadach a ty proszę każdemu co innego serwujesz podziw że ci się chce
nie tyle że mam chęci ale jak się czymś zajmę to mi się o jedzeniu nie wspominaAga26 napisał/a:
myślę czy nie zabrać się za czyszczenie ścian
no szczena opada ciągle czekam kiedy i mnie przyjdą takie chęci
jak dobrze kojarze to leci we środya w czwartek chyba o 21.30 ale nie jestem pewna bo nie pamietam jest ta porodowka
za tydzien przed programem wam przypomne
Część już mam, ale pierdółki też zamawiać będę hurtemu jednego sprzedawcy kupiłam wszystko tzn te pierdólki typu
butelka, pieluszki tetrowe, kosmetyki, wkładki laktacyjne, podpaski big, smoczek, szczoteczka, grzebyk itp
Eska podpinam się pod pytanie Mad, jakiś tani sprzedawca? Podeślij proszę na PW linka do niegohihi a ja własnie wydałam kolejną kaskę na allegro
ale u jednego sprzedawcy kupiłam wszystko tzn te pierdólki typu
butelka, pieluszki tetrowe, kosmetyki, wkładki laktacyjne, podpaski big, smoczek, szczoteczka, grzebyk itp
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość