Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

30 paź 2011, 18:15

wiśnia, współczuję wieczoru z kibelkiem :ico_noniewiem: zdaję sobie sprawę, że to nic przyjmnego.
I ten fishera odkurzacz mi się bardziej podoba. ;-)

zabieram się za podsyłanie ankiet :ico_sorki:

[ Dodano: 30-10-2011, 17:23 ]
ja w sumie mam kombinezonik RÓŻOWY dla dziewczynki... ale chyba u nas są za duże dzieci. Ale fotę zamieszczę. Jeszcze z metką. :ico_haha_01:

[ Dodano: 30-10-2011, 17:24 ]
maile wyslane z ankietami :ico_sorki:

[ Dodano: 30-10-2011, 17:41 ]
oto kombinezonik. na metce jest na rozm. 86 róż w rzeczywistości ładniejszy! nówka!

Obrazek
Obrazek
Obrazek

NICOLA_1985

30 paź 2011, 21:00

karo pisz pisz, nie znam tej metody więc jak najbardziej jeśli u Ciebie jest nr1 to ja proszę o szczegóły :ico_sorki: na razie jestem na przeciwbólowych tabletkach i psikam sobie hasco septem ale ile można.. co kilka godzin musze brać tabsa i psikać bo to działa na 3-4 godziny i powraca znowu :ico_noniewiem:
tibby a może zostaw sobie różowy kombinezon dla Lilki :ico_oczko:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2011, 21:13

zuzia juz spi w dzien nie spala wiec zasnela o 19.30 a ja mam w koncu wieczor dla siebie.
kupilam jej odkurzacz ale taki zwykly bo swierdzilam ze i tak sie zaraz jej znudzi albo zepsuje

NICOLA_1985

30 paź 2011, 21:49

wisnia a napisz mi jakie miałaś widoczne skutki ćwiczenia a6w? schudłaś coś na tych ćwiczeniach? stosowałaś jeszcze jakąś diete przy tym?
ja myślę, że Zuzi nie zrobi różnicy jaka firma odkurzacza :ico_oczko: mój S. myśli zeby kupić jakiś samochód na sterowanie albo helikopter.. a ja się śmieję że pewnie sobie chce kupić a nie dzieciom bo jak stwierdziłam ze jak dzieci to dopadną to będą wszystkie ściany obstukane a on stwierdził ze my bedziemy tym sterowac a dzieci będą miały z tego radoche hehe on chyba sam nie wie co mówi hihi :ico_oczko:

[ Dodano: 30-10-2011, 20:50 ]
ide se zarzucić tabsa bo gardło zaczyna znowu mnie bolec , potem kąpanko i spać, zmęczona jakaś jestem.. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
karo-22
Zrobiłem Magistra z forum!

30 paź 2011, 22:30

wisnia3006, to widzę, że Nikoś zgrał się z Zuzią :ico_oczko: Usnął o 19.20 :-) Odsypia imprezę :ico_oczko:

Nicola, już śpieszę z pomocą :-) A więc tak kupujesz sodę oczyszczoną spożywczą (jak do ciast) i płukasz gardło roztworem z pół szklanki przegotowanej ciepłej/letniej wody i łyżeczki sodki. Ja zawsze to robię 3-4 razy dziennie.
Do tego polecam inhalacje. W miskę lejesz litr wrzątku i dodajesz łyżkę sodki. Ręcznik na głowę i wdychasz :ico_oczko: jak długo wytrzymasz. Ja inhalację robię zawsze wieczorem, przed snem. I tyle :-)
Aha, no i jak mnie bardzo boli gardło, to psikam jeszcze oprócz płukania tantum verde, to jest dla mnie zestaw doskonały! Zawsze mam w apteczce tantum, tym bardziej, że dziecku w razie czego też można zaaplikować, czy to przy gardle, czy przy chrypce.
Powodzonka, trzymam kciuki i zdawaj relację czy pomaga :-)

[ Dodano: 30-10-2011, 21:35 ]
NICOLA_1985, ja też ćwiczyłam zgodnie z A6W, razem z Mężusiem - było nam raźniej :-) Jest bardzo ciężko, oczywiście początki do wytrzymania, ale z czasem masakra. Nie dotrwaliśmy do końca, ale byliśmy na pewno za połową. Efekt był, oczywiście nie w postaci kaloryfera i jakoś nie bardzo w to wierzę, ale mięśnie brzucha były widocznie większe. Raczej nie liczyłabym na schudnięcie, po prostu wyrobisz mięśnie brzucha. Ja też chyba się za to wezmę, przyda się, szczególnie teraz :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2011, 01:35

A mój brzuch tez by wymagał wzmocnienia, bo JUŻ mam WIELKI :ico_szoking: :ico_haha_01: Zaniedbane mięśnie :P

Co do odkurzaczy, to mi nawet bardziej się podobają "zwykłe", bo przypominają odkurzacz w takim kształcie jaki dziecko zna. A te gadające, to po prostu kolejna gadająca zabawka. :ico_haha_01:

Ależ dzisiaj był senny dzień! Strasznie!
A jutro już szkoła :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2011, 09:19

Witajcie u Nas całkowite juz pożegnanie z cycusiem
trzy pełne doby za nami :-)
i musze stwierdzić że Bartoszek sie zmienił tzn jest spokojniejszy ładnie sie bawi
a wcześniej ciągle o tym cycusiu myślał ( teraz to widzę ) jak tylko siadałam to odrywał sie od zabawy i chciał cycusia
na niczym tak naprawdę nie mógł sie skoncentrować bo chodził za mna i tylko myślał żeby sobie pociumkać
jak mu nie dawałam strasznie sie złościł i irytował
był taki rozbity i denerwował sie
a Noce u nas od narodzin były koszmarne
a teraz ładnie spi nawet jednym ciągiem od 21 do 4 :ico_szoking:
co wcześniej nawet nie było mowy bo juz od 11 potrafił co dwie 1,5 godz wisieć na cycusiu
Wstawaliśmy niewyspani i tak naprawdę zmęczeni
a teraz budzi sie z uśmiechem :-D
Ciesze sie że jednak dokonałam tej decyzji
i powiem wam że np na mojej córce az takich zmian nie zaobserwowałam
ona nie była aż tak uzależniona od piersi
........ Troszkę mi tam w serduszku smutno bo lubiłam jak sie wtulał i patrzył tymi swoimi niebieskimi oczami ale to była Dla nas naprawdę dobra decyzja
teraz tez sie tulimy ale juz bez cycola :ico_haha_01:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2011, 09:26

witam!!!

NICOLA_1985, brzuch robil sie twardszy i mysle ze z 3 cm znikly z brzucha ale ja staralam sie wtedy mniej jesc-duzo nabialu

dzis mam jakiegos dola od rana pokłóciłam sie z mezem i to jutrzejsze swieto, tesknie za tata chodz nie zyje juz 14 lat ale chcialabym aby tu byl i mogl zobaczyc swoja wnuczke

NICOLA_1985

31 paź 2011, 09:26

karo dzieki za rade dzisiaj ide po sode :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
gozdzik gratuluje wytrwałości :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 31-10-2011, 08:27 ]
karo jeszcze pytanko jakie to jest w smaku??

[ Dodano: 31-10-2011, 08:28 ]
wisnia współczuje, każde takie święto to pewnie dla Ciebie jest trudne.. ja nawet sobie nie chce wyobrazic jak to bedzie jak ktoregoś z moich rodziców zabraknie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
karo-22

31 paź 2011, 09:32

NICOLA_1985, takie delikatnie słonawe, da się przeżyć:) Nie patrz na nic i płucz, a zobaczysz pomoże:)

Wróć do „Przedszkolaczki”