dziś w Tv była mowa o tym i polecali min szałwię, ponoć ona hamuje laktację.
Co do tabletek to mówili żeby uważać, bo łatwo można popaść w zły nastrój, a nawet stany depresyjne mogą wystąpić
tak to tez jeden ze skutkow ubocznych, ja siedze i rycze bez powodu najczesciej razem z Filipem. Niestety szalwia u mnie nie podzialala a probowalam i strasznie odwlekalam moment zeby wziac ten bromergon, oby tylko pomogl skoro juz nie bylo innego wyjscia
[ Dodano: 03-11-2011, 19:38 ]
markotka, udanych lowow
NOWA, zazdroszcze tego czasu w dzien ale masz racje, ja za to moge w nocy pospac
Murchinson, u nas identycznie ze smakami. Na pierwszym miejscu krolik, lekkie grymaszenie przy kurczaku i bardzo lubi tez sloiczek z rybka. Chcialam mu sama zrobic bo mam pomrozonego lososia tylko nie pamietam czy baaltyckiego czy norweskiego bo ten pierwszy jest niewskazany dla maluchow
Ostatnio jakis tatus z Pabianic pisal do ktorejs z gazet dla mlodych rodzicow z podziekowaniami za opisanie miski niewysypki. Moze to D? Bo widze ze taka macie
U nas wieczor koszmar, widac ze zabki bo wszystko ladowalo w buzi a jak dawalam kleik to placz byl przy kazdym zetknieciu dziasla z lyzeczka. Uspilam go 20 min temu w bujaku i tak za godz musi wstac na kapiel, moze bedzie mial lepszy nastroj.