w dzień czy w nocy?no to ładnie śpi Twój mały:)

Bo nocki były kiepskie, ale wczoraj się z nim umówiłam po kąpaniu,że jak on mi da pospać w nocy to ja mu dam w dzień

Od kilku dni myślałam o tym by zapytać ale głupio mi było hehedziewczyny mam pytanko czy Wy już kochałyście się ze swoimi Panami po porodzie? bo ja mam straszną ochotę ale nie wiem czy to nie za wcześnie
tak, trzy dni temudziewczyny mam pytanko czy Wy już kochałyście się ze swoimi Panami po porodzie? bo ja mam straszną ochotę ale nie wiem czy to nie za wcześnie![]()
Piotruś pozwolił mi jeszcze na szybkiego wczytać ostatnie fotki![]()
Piękne zdjęcia i jak mały ładnie trzyma główkę .Piotruś pozwolił mi jeszcze na szybkiego wczytać ostatnie fotki
Uuu no to zawirowania masz niezłe.a wiecie co dziewczyny mi sie cos w cycach poprzestawiało
Łooo no to nieźle.Ale was jest pięcioro tak ? A u nas troje bo rodzice i siostra osobno maja proszek. Ale pralka u nas średnio chodzi 2-3 razy dziennie.Mama pierze bardzo dużo.w połowie października kupiłam 9kg proszku w promocji, dziś wsypałam do pojemnika ostatnie 3kg, czyli 6kg już zużyłam w 3 tygodnie
ale fajnie, że już kompromisy sa z młodym hihihi i idzie na umowy tego typu:):):)Wywiązaliśmy się z umowy.
my odczekaliśmy 6 tygodni i powiem, że tym razem lepiej jak po Elizie, nic a nic nie czułam dyskomfortu, że coś boli, a po Elizie to normalnie katastrofa, to było gorsze jak mój pierwszy raz i mówię, że miałam 2 pierwsze razy hihihi.dziewczyny mam pytanko czy Wy już kochałyście się ze swoimi Panami po porodzie? bo ja mam straszną ochotę ale nie wiem czy to nie za wcześnie
dziękuję :)elibell, cudne dzieciaczki, a jakie słodkie czarownice
Twoje Bąble też fajniutkie:) i Pitruś jak ładnie główkę podnosi:)Piotruś pozwolił mi jeszcze na szybkiego wczytać ostatnie fotki
jak ja wam zazdroszcze jedzenia hihi, teraz to wszystko smacznie brzmi, wygląda, bo nie mogęrobię właśnie makaron penne z serem i szpinakiem
3 tygonie co to jest, my przez cala ciaze nic, no moze na poczatku troche sie kochalismy,ale nie za czesto a pozniej to juz nic.a już chyba z 3 tygodnie przed porodem nic nie było
najlepszy to apap chyba bo najsłabszy i na paracetamolu...Leb mi peka, co mozna brac dla karmiacych od bolu glowy
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość