hej dziewczyny :)
Gwona ojejku aż w szpitalu byłyscie dobrze że juz lepiej jest
za 7 miesiecy Nadii
agusia22 za 7 miesiecy Roksanki
waga małej super
tabogucka wspolczuje ja to bym sie tez zezłościła jakby mi ktos mieble przestawial bez mojej wiedzy
za 7 miesiecy Szymcia
super ze juz Szymek zaczyna sie dzwigac ,niby tak malo ale dla nas mamusiek to jest aż tak juz duzo
Blanka26 biedactwo:( szkoda jej jak ona sie tak meczy...
NowaSejana widać ząbki slicznie fotki
Inuno,
:ico_prezent: za rocznice slubu :)
Pewnie nie odp na wszystko i tak
U nas dobrze wczoraj mialam weselicho wybawilam sie mala grzecznie zostala z babcia i spala dzis do 8 :)
A ja z moim D. sie wybawiliśmy dawno sie tak nie bawilam
U nas nadal jeden zabek ,Maja bardzo dobrze sie podpiera na raczkach tylko ze nie chce na kolankach stanac nie wiem czy ona bedzie wogole raczkowac
tylko pelza mi do tylu...
Sejana my jezdzimy na rehabilitacje bo zaczelo sie od tego ze ma napiecie miesniowe w jednej raczce a teraz tam jestesmy bo chca ja nauczyc raczkowac no masakra ... ja nie mam tam blisko bo jade 45 min a jak przyjdzie zima i ślisko to ja nie wiem ... I tam jest ze jak sie ma 2 dni nie usprawiedliwione to wypisuja z placówki tylko jak mam im niby usprawiedliwic jesli bedzie ślisko
Meczy mnie juz to jezdzenie tam.... Wszystko jest z nia dobrze a oni chca ja tak koniecznie nauczyc raczkowac .
Ide polezec troszke z mala bo nocke mialam taka nie wyspana w sumie przez wesele