Frytek nie jadłam ale pizze tak .Pierwszy raz jadłam jakieś 1,5 tyg temu i małej nic nie było a od 2 dni coś mi płacze wieczorem nie wiem czy to koka bo jak się z nią położę na łóżku to jest spokój , albo jak P weźmie i chodzi z nią to też tak że nie wiem czy to kolki czy po prostu mała nie chce leżeć tylko by ją zabawiać.U mnie i fryteczki i pizza zaliczona- Maciek lubi fast foody![]()
Drugi raz pizzę jadłam w sobotę i wtedy zaczęła płakać tylko że jeszcze cyca po mojej pizzy nie jadła więc to nie przez to.
Wiesz co właśnie była tam taka cisza i spokój bo nie wychodziliśmy na samą górę tylko w tym lesie chodzili a tam drzewa wyciszały.Było bardzo przyjemnie.szkieletorek, nie przewiało Was na Marcince?
No dokładnie , potem będą wielkie oczy.Ale tak im się udaje już yyyy no synek ostatni jest w pierwszej klasie podstawówki.ja też bym nie zdecydowała się na coś takiego. a potem powie, ze wpadła, hahaha, wpaść niezabezpieczając się to ciekawe;)Mam znajoma , ma 2 dzieci i mówi że nie chce mieć broń Boże kolejnego ale ich zabezpieczenie to stosunek przerywany.Ja bym się nie odważyła.
Kochana jesteś najwspanialszą matka na świecie bo właśnie nie masz nikogo do pomocy a radzisz sobie świetnie , do tego chodzisz na jakieś zajęcia ja jak czytam o tym co ty robisz prze dwójce dzieci to podziw i szacun bo ja przy małej na razie się odnajduje i próbuję zorganizować.ale miałam kryzys, siedziałam i wyłam
Ja niczym nie przemywałam .Normalnie kapałam i moczyłam go .Nic się nie działo.lady my przemywaliśmy cały czas octaniseptem tzn do momentu wygojenia. Znajoma położna stwierdziła, że bardzo często brak przemywania prowadzi do zakażenia![]()
A dlaczego raz mówią tak a raz tak ?Nie mam pojęcia , można się zgubić.
Łooo no to masz niezły maraton w nocy . A człowiek niewyspany to i wszystko wkurza go potem .Ja też mam kryzys, a wszystko przez te noce.
Znaczy się że jak będę wstrzymywać to mogę dostać zapalenie pęcherza?dostałam zapalenia pecherza
Kobietki jakie macie pomysły na prezenty na gwiazdkę.Piszcie to może mi któryś pomysł się spodoba i sama go wykorzystam bo ja już nie wiem co kupować.
U nas nocka kiepska. Mała budziła się co 1,5 godz prawie a ostatecznie wstała jak zawsze o 6. Więc ja nie wyspana za bardzo jestem . Zaraz biorę się za porządki o ile mała pozwoli bo na spanie się jej nie ma. Potem spacerek bo widzę słoneczko za oknem jest.
[ Dodano: 07-11-2011, 09:42 ]
Aha i powiedzcie mi do kiedy karmi się dziecko piersią na żądanie ? A kiedy mogę ją w ciągu dnia karmić co równy czas .
[ Dodano: 07-11-2011, 09:45 ]
Dawno córci nie pokazywałam .