a bedziecie miec kolejna dzidzie to o dom wystapcie lepiej
w sensie??możesz rozwinąć? z council? w Londynie o domu ciężko. Mieszkania- proszę bardzo, ale te councilowskie okolice odstraszają..
czy HB nie jest warte... moja kol wynajmuje 3 bed house, ma troje dzieci jak my, i dostaje prawie 400Ł HB miesięcznie. To dużo jak dla mnie. Oczywiście taxy i chb też mają.
No nie wiem, mnie by urzadzało nawet 200 miesięcznie ogółem wszystkiego na razie.
albo do pracy bym poszła chętnie, ale obecnie

No, ale w PL też bym nie mogła pracować, tym bardziej w mojej miejscowości
[ Dodano: 08-11-2011, 22:57 ]
GLIZDUNIA, CTC już wygląda że jest na finiszu. Odesłali mi moje/dzieci dokumenty, w liście piszą, że decyzja ma przyjść "shortly"
Tylko przez mojego M, który to tzw sraczki dostawał, chcą mnie widzieć na interview jakimś, bo coś im się nie zgadzają moje dane, a może odpowiedzi na ich pytania bezpieczeństwa (dzwoniłam tylko pytać kiedy te dokumenty... a one przyszły nazajutrz

Takze co nagle to po diable).
Pytanie więc, czy nie będą chcieli najpierw mnie zobaczyć na tym interview a potem wydadzą decyzję...
Wiecie co, naprawdę mnie to już osłabia
Zamiast dumania co gdzie i kiedy jakiś tajemniczy urząd zadecyduje, powinnam planować wydatki na ten miesiąc, żeby się zmieścić.
Szkoda, że zima idzie- ogrzewanie itd, koszta rosną. Mój M póki co jeździ tylko rowerem do pracy, ale co jak będzie zimniej? ;) Podobnie ja zakindżam wózkiem, a Damian hulajką na play grypy, zakupy itd. Robimy niezłe kilometry, ale z czasem jednak trzeba będzie częściej autobusem jechać. Mili rozwalił się pokrowiec na nóżki w wózku (suwak), nie da razy go naprawić. Trzeba by wprawić nowy suwak, albo kupić nowy pokrowiec ;) I tak mi się wszystko zbiera, aż mi się ulewa wreszcie jak dzisiaj.
Niemniej jednak trzeba