teraz widzę, superTakie prace sobie robimy ostatnio jak się wam podobają

dzięki, Stasiu je trochę rzadziej niż Nellunia, bo rano ok. 9-10 zjada mleko - 210 ml, potem ok. 12 zjada owocek jakiś, ok. 14 zjada obiadek ze 100g zuoki lub dania i potem o 18 kasza z mlekiem z butli i śpi do ok. 1 w nocy, wtedy zjada 210 ml mleka i śpi do 4-5.30 i wtedy znów najczęściej się budzi na jedzenie i zjada 210 ml mleka. Rusza się przy tym cały czas, bo on na podłodze jest i biega na kolankach, albo się wspina, albo chodzi za rączki na nóżkach. Podjadać też sobie lubi, więc czasem chodzi z kawałkiem jabłka, albo z biszkoptem, albo z kawałkiem chleba.ja myślę, jak , że jak Staś się dużo rusza to i dużo jedzenia potrzebuje
sprawdz ile waży jak cię to niepokoi to będziesz wiedziała czy go przekarmiasz
ale na moje oko wyglada on na zdrowego , ślicznego chłopczyka
przynajmniej nie muszę sięmartwić że to coś nie normalnego, może to inaczej dziewczynki a inaczej chłopcy.to mój jest łakomczuch![]()
hehehee, mądrala malamu po kieszeniach grzebie i szuka telefonu hehee

Dzisiaj dałam Stasiowi kaszę łyżeczką, przed kąpielą, ja kąpię go prawie codziennie, ale nie z przymusem, on po prostu uwielbia się chlapać w wanience i piszczy z radości jak widzi, że kąpiel szykuję. Po kąpieli położyłam Stasia spać i przyszykowałam sobie butlę na noc i dosypię mu wtedy trochę kaszy do mleka. Może prześpi do rana do 7. Zobaczymy...