ufff nadrobilam was;)
witam nowe Mamusie;) coraz wieciej nas...
ide spac
buzka;*
tak moze być ...wiec sie nie przejmuj...miałam jakies dziwne plamienia.. ale tylko przez chwile.
ee...przesadzasz coraz większymoj jakis kurdupel maly jest :P
to mi sie podoba :)No i trzymają tutaj po porodzie sn dzień, czasami na drugi dzień się wychodzi Tylko zbędne zamieszanie.
też tak miałam i u mnie było to z nadżerki bo szyjka jest mocno ukrwiona tak mi ginek mówił.Dzisiaj po "spalaniu kalorii" z moim Mezusiem miałam jakies dziwne plamienia.. ale tylko przez chwile.. mam nadzieje ze to nic powaznego..
- przereklamowane,ja mialam oplacony porod w wodzie a potem musialam i tak wyjsc,bo rodzilam 16 godzin i maly nie mogl zejsc do kanalu rodnego,wiec rodzilam i tak na lozku,a jak bolalo,to nawet woda nie mogla zlagodzicjedyne co mnie w szpitalu kusi to poród w wodzie.
- hmm,wczesniej chyba tez tak mialas?Gin cos mowil na ten temat?miałam jakies dziwne plamienia..
- heh,wiesz z tym to jest roznie,ja mialam ostatnio taki mniejszy a potem dwa dni nie moglam sie napic soku z ananasa,pilam i pilam i teraz mam brzuszek juz nie do ukryciamoj jakis kurdupel maly jest :P
- dziekujespecjalnie dla Ciebie...
- to chyba taki wiek,mlody tez nie je zadnych warzyw do obiadu,kiedys marchewke z groszkiem lubil,teraz nawet to nie Owoce to tez tylko jablka,banany,troche arbuza,winogron i teraz mandarynkino i wojna o zdrowe jedzenie trwa do dziś.
- oji daliśmy sobie spokój
ja mam to samo.. wczoraj po obiedzie sie położyliśmy a ja prawie zasnęłam.. :PJa to mam zawsze chcec jak meza w domu nie ma,a potem jak juz jest,dzieci spia,ide sie wykapac a po kapieli...chce mi sie spac
To znaczy co, proponujesz pozycję na plecach zamiast urodzenia dziecka w wodzie?- przereklamowane,ja mialam oplacony porod w wodzie a potem musialam i tak wyjsc,bo rodzilam 16 godzin i maly nie mogl zejsc do kanalu rodnego,wiec rodzilam i tak na lozku,a jak bolalo,to nawet woda nie mogla zlagodzicjedyne co mnie w szpitalu kusi to poród w wodzie.
- hehe,chyba nie bedzie tak zleJak tak dalej pojdzie to boje, sie ze moj chlop sobie pojdzie.. hehe
- ja niestety naleze do tych nieszczesliwych kobiet,ktore maja duze dzieci i problemy przy porodzie,wiec pierwsze dziecko musialam na lezaco - mlody byl duzy i owiniety pepowina - nie dalo rady inaczej,a Zuzka utknela barkami,wiec na lezaco i wypychali mi ja,teraz beda miala CCproponujesz pozycję na plecach zamiast urodzenia dziecka w wodzie?
- no to za zdrowie Kingozy i mezaWYPIJEMY SOBIE SLUBNEGO SZAMPANIKA PICCOLLO
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość