[
[ Dodano: 15-11-2011, 10:25 ]
patrycjamialam ci wczesniej napisac ze to super z e K. taki jest dobry w tym co robi....
a ta szkola to byla wlasnie fizjoterapia??? on nie powinnien tego skonczyc przed otworzeniem gabinetu?
nie fizjoterapie ma juz skonczona teraz studiował osteopatie ale zeby na to móc pujsc najpierw musial byc fizjoterapeutką albo lekarzem
no i juz 2 lata ma skonczone i jeszcze 3 mu zostaly ale moze za rok albo dwa uda mu sie reaktywowac na te studia i dokonczyc je
Inunio pewno to przez te sąbki wszystko napewno lada dzien mu wyjdą i sie skonczy a moze tak wszystko wcinal bo mu ulge przynosi jak ma jedzenie w buzce ja małej daje schlodzone gryzaczki bo mascie juz nie pomagają ;/
brawa dla Paulinki za postępy
co do świąt to tez juz nie moge sie doczekac zawsze swieta spedzałam z moimi rodzicami osttanie z Blaneczką w brzuszku tez a teraz bedziemy u K z jego rodzicami on jest jedynakiem wiec rodzice byli by sami gdybysmy pojechali do mnie a u mnie zawsze sa jeszcze dziadkowie i czasem siostry
wiecie meczy mnie ze jeszcze nie mamy tego ślubu ;// na takie wieksze nas nie stac puki co chcemy w przyszlym roku takie male zrobic cywilnego nie chcielismy bo pozniej juz pewno o koscielnym bysmy nie pomysleli ehh niech sie juz zacznie układac bo na razie to wszystko pod gorkę jeszcze piec sie popsuł i bedzie tzreba nowy kupic a to tez spory wydateg
[ Dodano: 15-11-2011, 19:53 ]
no i za kolejny ząbek Nadi ;))