Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 mar 2007, 18:16

Edi, bo sie okazalo, ze wszyscy z PL wyjechali i nie ma komu tutaj pracowac. Moj maz dostal prace za niezle pieniadze w PL, ale dopiero od wrzesnia i teraz on wrocil do UK sam pozalatwiac i pozamykac nasze sprawy, a ja tutaj jak palec zostalam sama :ico_placzek: ale twarda jestem, dam sobie rade :ico_oczko:

edi
Jestem mózgiem tego forum!

28 mar 2007, 19:08

o to super ze ma tu prace.a skąd ty jestes?
ja chyba bede chora :ico_zly:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 mar 2007, 20:24

z Myslenic pod Krakowem, ale praca jest i tak na zagranicznych wyjazdach, ale w systemie 3 tyg wyjazd - 2 tyg w domu.
a dlaczego bedziesz chora? chyba nie przez to ze wrocilam do PL? :ico_oczko:

fela
Już śmiało chodzę po forum!

29 mar 2007, 15:36

jasnie pani dasz rade,juz niedlugo jasnie pan wroci i bedziecie wili swoje gniazdko w pl razem.ale kurde janie pani spojrzalam i ty juz za dwa miechy rodzisz :ico_brawa_01: :-D mam nadzieje ze JP sie nie spozni :ico_oczko: a gdzie jest kot?i jak teraz zrobicie z tym mieszkaniem co wynajeliscie?odda wam depozyt?
edia tobie co znowu??????

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 mar 2007, 15:43

Fela moj maz pojechal glownie po kota, bo bym sie zaplakala, gdybym go miala komus oddac. Z mieszkaniem jakos sie wykombinuje, zeby odzyskac depozyt, bo chce za niego sobie auto kupic , a tego, ze JP sie spozni to jestem bardziej niz pewna, bo przeciez sie boi rodzinnego porodu :-D :-D :-D :-D ale dam se rade, tylko pozegnnie bylo trudne, teraz juz lepiej jest

edi

30 mar 2007, 16:28

fela pytasz co mi jest a otóz NIC :ico_oczko: cos mnie łapało bo karol zasmarkany i chyba sie troszke od niego zaraziłam ale to nic powaznego.obydwoje biegamy po polu i smarkamy
jasnie pani ja cie rozumiem z pozegnanami ja zostawiłam tam najlepsze kolezanki przyjaciółke i pełno znajomych.raz opuszczałam londyn a potem za pół roku birmingham,birmingham bo w ciązy byłam.szkoda ale są telefony i gg i skype i jakos leci ale tesknie.szczególnie teraz jak siedze sama w domu i nie mam do kogo geby otworzyc.
fela sliczny ten twój synalek

fela

30 mar 2007, 18:45

edi to dobrze ze ci nic nie jest.my tez zasmarkani chodzilismy z konradem. :ico_oczko: karolek tez bardzo ladny chlopczyk i jakos niepasuje mi ze on tak psoci.ja tez siedze sama w domu :ico_placzek: ale juz niedlugo,bo do pl jedziemy na swieta .a z powrotem mame tu przyciagne zeby z konradkiem posiedziala dopoki pracy nie znajde a potem do przedszkola pojdzie.

[ Dodano: 2007-03-31 ]
znowu watek zamarl :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
jak przygotowania na swieta dziewczyny?
robicie u siebie w domu,czy do rodzicow sie wybieracie?

my tak jak pisalam wyzej jedziemy do pl do rodzicow moich na swieta.juz nie moge sie doczekac :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 mar 2007, 19:35

edi najgorsze jest to, ze moj maz nie ma internetu w UK, bo bt cos tam popiepszylo i zamiast odlaczyc od naszej linii stary brodband to odlaczyli caly landline i teraz nie moge nawet do niego zadzwonic tylko czekam az on z budki zadzwoni :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 mar 2007, 20:20

hejka dziewczyny ja po prawie całotygodniowym wyjeździe w końcu dotarłąm do domu i powiem Wam że mam dość nigdzie więcej nie jadę a święta to szykuję w domku ale pewnie na obiad w niedzielę to pójdziemy do mamy a potem do teściowej jeśli bedzie w domu bo jeszcze się nie określiła co bedzie na święta robić :ico_noniewiem: w lany poniedziałek podobno jedzie do Rzymu ale ja oficjalnie nic nie wiem :-D porządki przedświąteczne utknęły u mnie w martwym punkcie :ico_olaboga: i nie wiem kiedy przyjdzie mi ochota je zakończyć :ico_olaboga: teraz w koncu siadłam sobie odpocząć przy TT bo Magda z Olką tak mi dały popalić przez całe popołudnie że mam dość :ico_placzek: no dobra przestaję juz się żalić i idę poczytać co na innych wątkach i chyba sobie jakąś kolacyjkę zrobię bo coś głodna się zrobiłam

edi

01 kwie 2007, 17:27

ja sniadanie u rodziców a na obisd do mojej babci jak co roku.do rodziców R nie jedziemy bo on nie chce.w drugi dzien albo pójde do rodziców albo moze zaprosze kogos do siebie.zobacze.
u mnie sprzatanie dochodzi do konca ale jeszcze troche zostało.musze jeszcze raz pozbyc sie karolka na cały dzien to moze skoncze.
jasnie pani a dlaczego z budki a nie z komórki?moja siostra dzwoni z komórki.wiem ze nie ma juz tego taniego numeru ale chyba 12pi za minute czy jakos tak.a ile wychodzi z budki?

Wróć do „Kącik dla rodziców”