ok juz zmzieniam rozmiar zdjecia
a krzesełko jest składane na poczatku podobalo mi sie takie gdzie mozna zrobic z niego pozniej krzeselko i stolik plastikowe ale jak zobaczyłam na zywo to to jest dopiero landara duze
ja mialam miec od siostry krzesełko ale prawie wszystko mamy po kims i nie koniecznie takie jak mi sie podoba chcialam chociaz krzesełko nowe kupic takie jak chce a tez nas zbytnio nie stac ;/ K mial teraz pacjenta to troszke zarobil ciekawe skad wezme na prezenty na swieta
dzis K mialby zjazd w szkole ;/ i siedzi mowi ze pewno juz sie zaczoł i co by mieli dzis przerabiac strasznie mi szkoda ze musial zawiesic tą szkołe oby szybko sie udało wrócic ;/
a ja wkurzona bo czekam na wychowawcze a tu dzwonia ze jeszcze cos doniesc kurcze chyba w tym roku w takim tepie nie dostane kasy ;/
wasze dzieci tez tak wyciagaja jezyczki? moja juz dawno nie wywalała a teraz to caly a taki dlugi ma hehhee moze zabków szuka
Inunio ale Mikolajek ma apetyt a jakie to te bułeczki na mleku? te mleczne takie slodkie (pakowane)ze sklepu tak?
eh rozumiem cie co do tesciow bo ja juz czasem tez mam dosc i z K sie tylko przez tesciowa kłóce
a musze ich codziennie ogladac a najgorsze jest to ze musze im cos zawdzieczac bo puki co to jestesmy na ich utrzymaniu w wiekszosci a wiec powinnam im byc wdzieczna i to mnie najbardziej wkurza