ahhh
cherry smutno czytac takie wypowiedzi .
.. ale skoro pytasz o rady
czytajac to, dochodze do kilku wnioskow
1.
Na początku było wszystko świetnie a teraz.
zawsze jest swietnie kiedy nie ma sie obowiazkow ani zobowiazan ....
2.
Ma problem żeby w czymkolwiek mi pomóc,wychodzi z domu siedzi pół dnia na siłowni potem u swoich rodziców.
niestety on zawsze taki byl , poprostu tego nie zauwazalas... wybacz kochanie ale nie wierze ze tak nagle po slubie on sie zmienil ... poprostu wczesniej nie zwracalas na to uwagi
3.
Wyrzucili go ze szkoły, jest dla mnie chamski,mówi że żałuje że wziął ślub a potem przeprasza i mówi że to wszystko nieprawda, że żałuje że taki jest a potem znów robi to samo.
on jest kompletnie
niedojrzaly i nieodpowiedzialny do roli ojca!!!
- ta sytuacja go przerasta - ktorego chlopaka w waszym wieku by nie przerosla
4.
aproponowałam żeby poszedł do pracy a szkole skonczyl zaocznie ale oczywiście jego rodzice absolutnie się na to nie zgadzają i każą mu znależć inną szkołę 20 km od naszego miasta. Nie pracuje na dziecko na dom.
niestety jestes skazana na laske jego i jego rodzicow
po co byl ci ten slub kochana ??? szkoda dziecka tylko !!! ale z drugiej strony cie rozumiem ... kazda matka chce zapewnic swojemu dziecko prawdziwy dom- niestety z tym chlopakiem go nie stwozysz
5.
Wszystko mnie już przytłacza, chciałabym uciec gdzieś za granicę, tylko nie mam do kogo
niestety ucieczka to zadne wyjscie
tu potrzeba drastycznych srodkow.... porozmawiaj z mezem ... powiedz, ze nie tak wyobrazalas sobie wasze zycie i dlaczego sie tak zmienil ...... a co twoi rodzice na to ? wspieraja cie??
[ Dodano: 19-11-2011, 14:11 ]
jeszcze wypowiedz na temat
Jego rodzice zachowują się jakby moje dziecko było ich, wszystko za nas decydują, wszystko chcą kupować-wózek łożeczko, mieszkanie nam chcą urządzić tak jak im sie podoba a to co ja powiem to nie bo to bo tamto.
1. oboje nie pracujecie - wiec nie macie pieniedzy na kupno i urzadzenia waszego mieszkania
2. skoro oni za wszystcko chca placic to maja prawo do zadecydowania
3. skoro nie podoba ci sie "ten uklad" to niech twoi rodzice za wszystko zaplaca i bedziesz mogla decydowac co i jak