my na turnusy nie bedziemy jezdzic , ja raczej wole zainwestowac w czestrza rehabilitacje tutaj na miejscu , tymbardziej, ze mam pomoc od mojej siostry bo nam opłaca 500 zł miesiecznie za rehabilitacje, ja opłacam reszte i tyle ile zdołam nazbierac kasy na procencie tyle tez na to przeznaczam
teraz hipoterapie (w związku z pogorszoną pogodą) zamieniliśmy na dogoterapie z zajeciami tematycznymi i sie ciesze bo bedziemy rączkę stymulować , do tego bedziemy miec darmowe zajecia dodatkowe w przedszkolu usprawiniajce tez motoryke małą
[ Dodano: 22-11-2011, 15:02 ]
laski doradźcie.. mam nadzieje, że zdązy któraś odpisać... o 16.00 mam zebranie a o 15.40 wychodze..
napisałam w deklaracji przedszkola , że pracuje, byłam wtedy na okresie próbnym bez umowy , umowa miała byc podpisama po okresie próbnym jesli sie zdecyduje na prace ale sie nie zdecydowałam bo trzeba było zapłacic abonament medyczny a ja nie zdołałam zarobić nawet na ten abonament w ciągu tego okresu próbnego no i w zasadzie to nie pracuję, na poczatku nie było problemów bo przedszkole "wierzyło na słowo rodzicom - nie podpisywalismy nic po za taką deklaracja ze pracujemy tam i tam" no a teraz niby z miasta weszło rozporzadzenie ze mamy napisac gdzie pracujemy aby mogli sprawdzic czy rzeczywiscie pracujemy tam gdzie zdeklarowalismy..
co ja mam zrobic? napisac ze nie pracuje bo zrezygnowałam po okresie próbnym czy co? myslicie ze moja karoline za to z przedszkola mogą wypisac, że ja nie pracuje?