hehe...dla nich to bułka z masłemto można się załamać- chlas, chlas, lewa prawa, przerzuca dziecko jak kurczaka w mięsnym i umyty
- ksiazeczke edukacyjnaco kupujecie dla Zuzi???
- 2o grudnia prywatnie ide na polowkoweiw_rybka, a kiedy masz nastepne usg???
- jesli dzis jest 3 dzien goraczki.to super - to byla trzydniowkadrobniutkie czerwone krostki
- ja tez i to w wydaniu x2.ja jak narazie doświadczyłam tylko jednego...czyli po oxy....
my za to zawsze kupowaliśmy chrześniakom na każdą okazję prezenty, ale teraz jak już jestem to powiedziałam dosyć, teraz tylko na święta dostaną i to bez kombinacji, max po 50-70 zł.tak to chyba nigdy bym nie wyrobiła sie z kasą na prezenty hihi
ale ładniutka...a w jakiej cenie???ksiazeczke edukacyjna
2o grudnia prywatnie ide na polowkowe
byc moze dwa w jednym...hmm....no nic pozostało ci tylko ją obserwowacmoze ma to i to bo nic nie chce jesc i pic a jej ulubiony soczek wezmie lyka i zaczyna plakac
ona jest za 139zl? jesli tak to ta sama jest w carfuorze za 99zlz Biedronki kuchenke
no tak ale ona dostala antybiotyk wczoraj na to gardloto super - to byla trzydniowka
dobry pomysł a Zuzi i tak obojetne czy teraz czy pod choinkemy tez przewaznie nie kupujemy na mikolajki ale chcemy zabrac malej smoczek wiec stwierdzilam ze damy jej na mikolajki a ona smoczek odda mialo to byc na wigilie ale maz stwierdzil ze bedziemy spac u jego rodzicow i nikt sie nie wyspi i lepiej zrobic to 6 grudnia.
io tak ale ona dostala antybiotyk wczoraj na to gardlo
jak byla u mnie kolezanka z tym synkiem co rozrabial to oni poszli do jej chrzesniaka i kazali oddac smoczka malej dzidzi bo on juz jest duzy chlopak i jest za duzy na dyda. caly dzien nie wolal ale w nocy troche plakal ale nie bylo tragedii. a zuzia mysle ze zrobimy tak ze maz sie przebierze za mikolaja w mikolajki i powiem zuzi ze jesli chce prezent musi oddac smoczek i schowam. wiem ze w nocy bedzie placz i lament ale wole to teraz zrobic bo jak dzidzia przyjdzie bedzie jej zabieralaPoprostu zabierzesz czy masz jakis plan,ja nie wiem jak zabrac Zuzi,ona ma go tylko do spania ale ma
- trudno,ja nie rozumeim jak mozna sie obrazac,chyba kazdy wie w jakich czasach zyjemyAle jedna mama chrześniaka już się chyba obraziła..., trudno
- ta kosztuje niecale 80 zl ale sa mniejsze wersje i duzo tanszea w jakiej cenie???
- no ja czekam jak na zbawienie,obiecal,ze nie wypusci nas,dopoki nie zajrzy miedzy nogiojej...nie doczekam sie
- ma racje,to pewnie troszke potrwa,dlatego ja sie tak ociagami nikt sie nie wyspi i lepiej zrobic to 6 grudnia.
- o dobrze wiedziecjesli tak to ta sama jest w carfuorze za 99zl
- o kuzwa,to gorzej,bo moze niepotrzebnie dostalano tak ale ona dostala antybiotyk wczoraj na to gardlo
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość